Комітет з питань екологічної політики та природокористування розглянув законопроект про Державний бюджет України на 2025 рік


Вересень 27
06:02 2024

25 вересня 2024 року у форматі відеоконференції відбулося засідання Комітету з питань екологічної політики та природокористування. У засіданні, зокрема, взяли участь народні депутати України-члени Комітету, працівники секретаріату Комітету, керівники та представники Міндовкілля, Держводагентства, Держлісагентства, Держгеонадр, ДЕІ, ДАЗВ, ДСНС, Секретаріату Кабінету Міністрів України.

Комітет розглянув законопроект про Державний бюджет України на 2025 рік (реєстр. №12000 від 14.09.2024), внесений Кабінетом Міністрів України. Під час розгляду було заслухано пропозиції керівників центральних органів виконавчої влади щодо збільшення видатків за бюджетними програмами. Комітет вирішив звернутись до Комітету Верховної Ради України з питань бюджету та Кабінету Міністрів України з проханням розглянути зазначені пропозиції під час опрацювання законопроекту.

За результатами розгляду проекту Закону про внесення змін до Закону України «Про повну загальну середню освіту» щодо запровадження заходів безпеки в закладах загальної середньої освіти (реєстр. №11543 від 02.09.2024), внесений народним депутатом України Гришиною Ю.М. та ін., Комітет ухвалив висновок і прийняв рішення рекомендувати головному комітету внести на розгляд Верховної Ради пропозицію за результатами розгляду у першому читанні прийняти його за основу.

Крім того, Комітетом розглянуто та схвалено Звіт про роботу Комітету з питань екологічної політики та природокористування за період одинадцятої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання (лютий - вересень 2024 року).

Поділитися
Напишіть коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.
Обов'язкові поля позначені*

Популярні категорії

Останні новини

Гібридні загрози та кібератаки, які рф застосовує проти України: Іван Вигівський виступив у Євр...

Прочитайте повну статтю

Як зрошення формує оазис насінництва на Полтавщині

Прочитайте повну статтю

Співпраця молодих інноваторів, експертів та органів державного управління створює енергоефектив...

Прочитайте повну статтю

У Верховній Раді з ініціативи Комітету з питань інтеграції України до ЄС відбувся тренінг із єв...

Прочитайте повну статтю

Ірина Констанкевич: Робота бібліотек під час війни набула нового значення

Прочитайте повну статтю

Комітет з питань екологічної політики та природокористування розглянув законопроект про Державн...

Прочитайте повну статтю

Апеляційна палата ВАКС задовольнила апеляційну скаргу Мін’юсту про стягнення в дохід держави ак...

Прочитайте повну статтю

Триває набір кандидатів на вакансії офіцерів Служби освітньої безпеки

Прочитайте повну статтю
Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь