2 146 101 гривня – результат минулого тижня на онлайн-торгах з оренди державного майна


Вересень 23
12:05 2024

Команда Фонду держмайна минулого тижня провела 39 аукціонів з оренди, з них відбулося 21, на суму – 2 146 101 гривня. 

Сукупна вартість активів зросла в 6,8 раза від початкової. В загальному, в онлайн-торгах взяли участь 44 учасники.

Найдорожчим лотом тижня стали нежитлові будівлі у складі адміністративного корпуса, вибойного відділення, будівлі млина та складів для висівок, зберігання борошна та готової продукції у м. Одеса. Також до складу об’єкта входить окремо індивідуально визначене майно, яке забезпечує процеси переробки зерна пшениці на борошно. Загальна площа об’єкта – 16 360,4 м². Вартість лота під час онлайн-аукціону зросла у 8,7 раза. Від початкової вартості – 224 529 грн, до фінальної – 1 950 002 гривень. В аукціоні змагалися 5 учасників, що зумовило збільшення ціни.

Далі працюємо над укладанням договорів та чекаємо оплати за оренду нерухомого майна, яка піде в державний бюджет, а отже – на підтримку Сил безпеки та оборони.

Наступного тижня плануємо провести 39 аукціонів з оренди державного майна. 

Більше інформації про лоти оренди знаходяться на нашому сайті https://orenda.gov.ua/, а також у нашому телеграм-каналі Оренда в Україні.

Команда Фонду держмайна працює для того, щоб успішних аукціонів було все більше. Адже всі ці кошти посилюють економіку та обороноздатність нашої країни.

Поділитися
Напишіть коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.
Обов'язкові поля позначені*

Популярні категорії

Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь