Політика конфіденційності та захисту персональних даних


Загальні положення

Управління сайтом https://directspeech.news/ (далі – «DIRECTSPEECH.NEWS») здійснюється АБ «СОЛОГУБ І ПАРТНЕРИ» (далі – Компанія») , яке є його власником. Компанія прагне забезпечити конфіденційність даних Користувачів «DIRECTSPEECH.NEWS». Ця політика конфіденційності (надалі – «Політика») визначає як «directspeech.news» буде ставитися до вашої особистої інформації.


«DIRECTSPEECH.NEWS» просить вашої згоди на використання файлів cookie відповідно до умов цієї Політики при першому відвідуванні https://directspeech.news/. Використовуючи https://directspeech.news/ і погоджуючись з даною Політикою, ви даєте згоду на використання cookie відповідно до умов цієї Політики.


Компанія з великою повагою ставиться до конфіденційної (персональної) інформації всіх без винятку осіб, які відвідали Сайт, а також тих, хто користується наданими Сайтом сервісами; в зв'язку з чим, Компанія прагне захищати конфіденційність персональних даних (відомостей чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована), тим самим створивши і забезпечивши максимально комфортні умови використання сервісів Сайту кожному користувачеві.


У цій Політиці конфіденційності та захисту персональних даних встановлено порядок здійснення Компанією обробки персональних даних, види персональних даних, які збираються, цілі використання таких персональних даних, взаємодія Команії з третіми особами, заходи безпеки для захисту персональних даних, умови доступу до персональних даних, а також, контактна інформація для  користувача щодо отримання доступу, внесення змін, блокування або видалення своїх персональних даних та звернення з будь-якими питаннями, які можуть виникнути у Вас щодо практики захисту персональних даних.

Збір особистої інформації

«DIRECTSPEECH.NEWS» може збирати, зберігати і використовувати такі види особистої інформації: a) інформація про ваш комп'ютер і про відвідування та використання вами https://directspeech.news/ (в тому числі, вашу IP-адресу, географічне розташування, тип і версію браузера, операційну систему, тривалість відвідування, кількість переглядів сторінок і веб навігацію); b) інформація, яку ви надаєте нам при реєстрації на https://directspeech.news/; c) інформація, яку ви надаєте нам з метою підписки на наші повідомлення електронною поштою (в тому числі, ваше ім'я і адресу електронної пошти); d) будь-яка інша особиста інформація, яку ви обираєте, щоб відправити нам. Перед тим, як розкрити і використовувати особисту інформацію іншої людини, ви повинні отримати згоду цієї особи до розкриття і обробки цієї особистої інформації відповідно до умов цієї Політики. Компанія збирає тільки ті персональні дані (наприклад, Ваше ім'я і прізвище, логін і пароль доступу, адреса електронної пошти, номер контактного телефону, дата народження, стать і т.д.), які свідомо і добровільно надані Вами як суб'єктом персональних даних в цілях використання сервісів Сайту, що відповідно до вимог законодавства є згодою суб'єкта персональних даних на обробку своїх персональних даних відповідно до сформульованої в цій Політиці мети їх обробки.


Звертаємо Вашу увагу: Компанія обмежується збором мінімального обсягу інформації, необхідного виключно для виконання запиту суб'єкта персональних даних. У будь-якому випадку, коли запитується необов'язкова до надання інформація, користувача буде повідомлено в момент збору такої інформації. Компанія не збирає будь-яку інформацію, до обробки якої, законодавством встановлені певні вимоги, як-то інформацію про расове або етнічне походження, політичні, релігійні або світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках, засудження до кримінального покарання в скоєнні злочину або засудження до кримінального покарання, а також даних, що стосуються здоров'я, статевого життя, біометричних або генетичних даних (відповідно до статті 7 Закону України «Про захист персональних даних»).


Компанія збирає дані про статистику відвідування Сайту. Відомості можуть містити інформацію про з'єднання, трафік, браузер користувача, а також про дату, час, тривалість роботи в мережі Інтернет та знаходження на Сайті.

Використання вашої особистої інформації

Особиста інформація, передана нам через https://directspeech.news/ буде використовуватися для цілей, зазначених у цій Політиці або на відповідних сторінках https://directspeech.news/. «DIRECTSPEECH.NEWS» може використовувати вашу особисту інформацію для: a) адміністрування https://directspeech.news/; b) персоналізації https://directspeech.news/ для вас; c) надання вам доступу до товарів/робіт/послуг, що містяться на https://directspeech.news/; d) надсилання вам повідомлень; e) надсилання вам листів електронною поштою; f) надання третім сторонам статистичної інформації про користувачів https://directspeech.news/ (при цьому ці треті особи не можуть ідентифікувати окремих користувачів з наданої «DIRECTSPEECH.NEWS» інформації); g) обробки запитів і скарг, пов'язаних з вами на https://directspeech.news/; h) зберігання https://directspeech.news/ в безпеці і запобігання шахрайству.


Якщо ви надаєте особисту інформацію для публікації на https://directspeech.news/, ми будемо публікувати та/або іншим чином використовувати цю інформацію відповідно до цієї згоди, що ви нам надаєте. Параметри конфіденційності можуть бути використані для обмеження публікації вашої інформації на www.obozrevatel.com і можуть бути скориговані за допомогою елементів управління конфіденційністю на https://directspeech.news/.


«DIRECTSPEECH.NEWS» не буде надавати вашу особисту інформацію третім особам, крім використання в маркетингових цілях.

Обробка персональних даних

Обробка і зберігання наданих персональних даних здійснюється в дата-центрах, де розміщується обладнання, що забезпечує функціонування сервісів Сайту. Надані персональні дані обробляються і можуть зберігатись в Базі персональних даних чи окремій таблиці Бази даних  Сайту.

Цілі використання персональних даних

Ваші персональні дані використовуються в цілях забезпечення надання Інтернет-сервісів Сайту, обміну інформацією/новинами, відносин у сфері реклами та комунікації відповідно та на виконання законів України, у тому числі, але не виключно: «Про захист персональних даних», «Про ратифікацію Конвенції про захист осіб у зв'язку з автоматизованою обробкою персональних даних та Додаткового протоколу до Конвенції про захист осіб у зв'язку з автоматизованою обробкою персональних даних стосовно органів нагляду та транскордонних потоків даних», «Про інформацію», «Про рекламу», «Про телекомунікації», «Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах», «Про державну підтримку засобів масової інформації та соціальний захист журналістів», а також відповідно до Правил використання сайту та інших актів, що регулюють діяльність Компанії.

Термін зберігання персональних даних

Персональні дані зберігаються на термін не більше, ніж це необхідно відповідно до мети їх обробки. Після того, як суб'єкт персональних даних перестав бути користувачем Сайту шляхом видалення свого облікового запису на Сайті, його персональні дані також автоматично видаляються.

Розголошення особистої інформації

«DIRECTSPEECH.NEWS» може розкрити вашу особисту інформацію будь-якому з наших співробітників, посадовим особам, страховим компаніям, професійним консультантам, агентам, постачальникам або субпідрядникам, в розумних межах, виходячи із необхідності для цілей, викладених в цій Політиці.


Ми можемо розкрити вашу особисту інформацію будь-якому члену нашої групи компаній в тій мірі, наскільки це розумно необхідно для цілей, викладених у цій Політиці. Ми можемо розкрити вашу особисту інформацію: a) в тому випадку, коли ми зобов'язані це зробити згідно із законом; b) у зв'язку з будь-якими поточними або майбутніми судовими справами; c) з метою встановлення, здійснення або захисту наших законних прав (в тому числі надання інформації третім особам в цілях запобігання шахрайству та зниження кредитного ризику); d) будь-якій людині, котрій ми обґрунтовано віримо і є підстави вважати, що вона може звернутися до суду або до іншого компетентного органу для розкриття цієї особистої інформації, де, на нашу обґрунтованого думку, такий суд або орган буде з достатнім ступенем вірогідності наполягати на розкритті цієї особистої інформації. 4.4 За винятком випадків, передбачених у цій Політиці, ми не будемо надавати вашу особисту інформацію третім особам.

Міжнародна передача даних

Інформація, яку ми збираємо, може зберігатися та оброблятися і передаватися між кожною з країн, в яких ми працюємо, щоб ми могли використовувати цю інформацію відповідно до цієї Політики. Особисті дані, які ви публікуєте на  https://directspeech.news/ або відправляєте для публікації на https://directspeech.news/, можуть бути доступні через Інтернет, по всьому світу, а тому ми не можемо обмежити будь-яке використання такої інформації іншими особами. Безпека вашої персональної інформації


Ми будемо приймати розумні технічні та організаційні заходи для запобігання втрати, зловживання або зміни вашої особистої інформації. Ми будемо зберігати всю особисту інформацію, яку ви надаєте на наших захищених серверах. Ви визнаєте, що передача інформації через Інтернет є за своєю суттю небезпечною і ми не можемо гарантувати безпеку даних, переданих через Інтернет.

Зміни

Ми можемо оновлювати цю Політику час від часу шляхом публікації нової версії на https://directspeech.news/.

Ви повинні перевіряти цю Політику час від часу, щоб переконатися, що ви згодні з будь-якими змінами в цій Політиці.

Ваші права

Ви можете доручити нам надати вам будь-яку особисту інформацію, яку ми зберігаємо про вас. Ми можемо відмовити в особистій інформації, яку ви запитуєте в межах, що допускаються законом. Ви можете заборонити нам в будь-який час обробляти вашу особисту інформацію в маркетингових цілях. З практики, як правило, ви підтверджуєте згоду на використання вашої особистої інформації в маркетингових цілях, але ми надамо вам можливість відмовитися від використання вашої особистої інформації в маркетингових цілях.

Веб-сайти третіх осіб

https://directspeech.news/ може містити гіперпосилання на сторонні веб-сайти. «DIRECTSPEECH.NEWS» не має ніякого контролю, а також не несе відповідальності за політику третіх осіб щодо конфіденційності.

Використання файлів cookie

Cookie — це текстовий файл або файли, що містять невеликий обсяг інформації, які надсилаються веб-браузеру і зберігаються на пристрої користувача. До таких пристроїв можна віднести комп’ютер, мобільний телефон або інший пристрій, за допомогою якого користувач відвідує Сайт.


Файли cookie можуть бути вічними (вони називаються постійними файлами cookie) і зберігатися в комп’ютері, поки користувач їх не видалить або тимчасовими (такі файли cookie називаються сесійними), тобто зберігаються тільки до закриття браузера. Крім того, файли cookie поділяються на основні (вони встановлюються безпосередньо відвідуваним Сайтом) і сторонні (встановлюються іншими веб-сайтами).

Важливо:

• при повторному відвідуванні користувачем Сайту, дані файлів cookie оновлюються; • у більшості випадків, веб-браузер за замовчуванням допускає автоматичне зберігання файлів cookie на пристрої користувача; • відключення файлів cookie може призвести до обмеження доступу до опублікованих матеріалів та/або неповноцінного функціонування сервісів Сайту.


Компанія дбає про своїх користувачів і намагається зробити перебування на Сайті максимально комфортним, для цього Компанії необхідно, за допомогою файлів cookie, проаналізувати поведінку, переваги і інтереси користувача. Такий аналіз допоможе Компанії поліпшити досвід взаємодії з Сайтом, визначити найбільш зручний інтерфейс і навігацію Сервісу.


Відповідно до класифікації Міжнародної торгової палати (International Chamber of Commerce), Компанія використовуємо такі категорії файлів cookie:


Cуворо необхідні файли cookie — потрібні для пересування користувачем по веб-сторінці і при використанні певних сервісів, наприклад, для доступу до захищених сторінок, реєстрації та авторизації, здійснення пошуку по Сайту. Також, здійснюють запам’ятовування попередніх дій користувача при переході на попередню сторінку в тій же сесії.


Експлуатаційні файли cookie — агрегують інформацію про те, як використовується Сайт. Ці дані зберігаються на пристрої користувача між сеансами веб-браузера. Прикладами таких даних можуть бути наступні метрики: час перебування на Сайті, найбільш часто відвідувані сторінки, розуміння які саме розділи і сервіси Сайту були найбільш цікаві для користувача, наскільки ефективна та чи інша рекламна та/або маркетингова кампанія і т.д.


Вся інформація, зібрана за допомогою експлуатаційних файлів cookie, призначена для статистичних та аналітичних задач. Деякі дані файлів cookie можуть надаватися третім сторонам, які мають дозвіл з боку веб-ресурсу і виключно для зазначених вище цілей.


Функціональні файли cookie — використовуються для збереження параметрів або конфігурацій, які зберігаються на пристрої користувача між сеансами веб-браузера. Прикладами таких даних можуть бути наступні метрики: ім’я користувача, фото в профілі, інформація по залишених коментарях, мовна версія Сайту, місцезнаходження, відомості про те, чи надавалася користувачеві будь-яка інформація або обрані переваги раніше, а також інші параметри налаштування Сайту.


Дані файли cookie також дозволяють користувачам дивитися відео, брати участь в інтерактивах (опитування, голосування) та взаємодіяти з соціальними мережами.


Щоб зробити більш приємними враження після відвідування ресурсу, зазначені файли cookie запам’ятовують надану користувачем інформацію, підвищуючи ефективність взаємодії з Сайтом.


Деякі дані файлів cookie можуть надаватися третім сторонам, які мають дозвіл з боку веб-ресурсу і виключно для зазначених вище цілей.


Цільові файли cookie — використовуються для надання контенту, який може зацікавити користувача. Ці дані зберігаються на пристрої користувача між сеансами веб-браузера. Прикладами таких даних можуть бути наступні метрики: відстеження рекомендованого текстового, графічного, аудіо та відеоматеріалу, щоб уникнути повторного показу, управління цільовою рекламою, оцінка ефективності рекламних кампаній, інформація про відвідування користувачем інших ресурсів при переходах, а також інші параметри налаштування Сайту.


Сайт може ділитися цією інформацією з іншими сторонами, включаючи медіа-клієнтів, рекламодавців, агентств і партнерів по суміжних бізнесах для того, щоб вони надавали якісну таргетовану рекламу.

Cookie-файли сторонніх сервісів і сервісів аналітики

Для оперативної доставки, більш якісного відображення і детального аналізу контенту на Сайті, Компанія користується послугами, які є власністю інших сторонніх компаній, такі компанії можуть використовувати файли cookie на пристрої користувача, під час роботи на Сайті.


Слід звернути увагу, що Сайт не може вплинути на роботу файлів cookie, які використовуються цими сервісами. Всі необхідні відомості про їх використання можна дізнатися, відвідавши відповідний ресурс.

Аналітичні файли cookie

Ми можемо використовувати файли cookie для покращення роботи наших веб-сайтів шляхом збирання інформації про те, скільки відвідувачів ми маємо, звідки відвідувачі прийшли на сайт, і як вони його використовують (наприклад, сторінки, які відвідуються найчастіше). Для цього ми можемо використовувати аналітичні інструменти наступних постачальників та відповідні кукі:


Умови використання Google Analytics — https://www.google.com/analytics/terms/ru.html. В рамках своєї послуги «Аналітика» Google розміщує файли cookie на нашому веб-сайті. Ми використовуємо цю послугу для моніторингу та отримання звітів про те, як відвідувачі використовують веб-сайт. Google може розкривати цю інформацію третім сторонам, лише якщо на це є законне повноваження, або якщо ці треті сторони обробляють інформацію від імені Google. Ми ніяк не впливаємо на це. Ми дозволили Google використовувати інформацію, отриману за допомогою Analytics, для інших сервісів Google. Інформація, яку збирає Google, є максимально анонімною. Ми хочемо підкреслити, що ваша IP-адреса не надається. Інформація надсилається до США, де Google зберігає її на серверах. Ваші дані захищені Стандартними договірними положеннями, які є частиною Умов обробки даних Google Ads між нами та Google LLC. Це означає, зокрема, що Google співставляє цілісність із (персональними) даними та що існує відповідний та належний рівень захисту для обробки (персональних) даних.

Файли cookie соціальних мереж

Ми можемо інтегрувати в наші веб-сайти програми сторонніх веб-сайтів, зокрема, програми соціальних мереж. Такі додатки іноді включають в себе сценарії або інші елементи, які можуть зчитувати, а іноді і розміщувати файли cookie із зазначених соціальних мереж на вашому пристрої. Ці файли cookie дозволяють персоналізувати рекламу. І хоча ми не маємо доступу до таких файлів cookie і не можемо контролювати їх або дані, які вони збирають, бо ми всього лише є оператором Сайту, Ми хотіли б повідомити вам про це і отримати ваш дозвіл на використання таких елементів. Для отримання детальнішої інформації дивіться список підтримуваних файлів cookie соціальних мереж нижче.

Facebook

Наступні функції Facebook можуть бути інтегрованими в Сайт і можуть зчитувати або розміщувати файли cookie Facebook:


«Поділитися через Facebook» (дозволяє користувачеві поділитися інформацією на Facebook)


Соціальний граф Facebook (дозволяє Сайту використовувати елементи Facebook на нашому Сайті, такі як зображення профілю, публічні пости на Facebook


Політика конфіденційності Facebook — https://www.facebook.com/about/privacy/


Інформація про cookie Facebook — https://www.facebook.com/policies/cookies/

Twitter

Кнопка «Поділитися» у Twitter


Політика дотримання конфіденційності Twitter — https://twitter.com/en/privacy

Instagram

Соціальний граф Instagram (дозволяє Сайту використовувати елементи Instagram на нашому Сайті такі як зображення профілю, публічні пости на Instagram


Політика конфіденційності Instagram — https://help.instagram.com/519522125107875


Кнопка «Поділитися» у Telegram


Політика конфіденційності Telegram — https://telegram.org/privacy

Viber

Кнопка «Поділитися» у Viber


Політика конфіденційності Viber — https://www.viber.com/ru/terms/viber-privacy-policy/


Інформація про cookie Viber — https://www.viber.com/ru/terms/cookies-and-tracking/#services

Управління файлами cookie:

Основні веб-браузери (перераховані нижче) налаштовані на автоматичний прийом файлів cookie. Для того щоб їх відключити скористайтеся функцією довідки в своєму браузері. Довідку можна викликати через меню або за допомогою кнопки F1.


Microsoft Edge — https://privacy.microsoft.com/ru-ru/privacystatement


Mozilla Firefox — https://www.mozilla.org/ru/privacy/websites/#cookies


Google Chrome — https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=ru


Opera — https://help.opera.com/Windows/11.50/ru/cookies.html


Safari for macOS — https://support.apple.com/kb/PH21411?locale=en_US

Важливо:

• конфігурація налаштування файлів cookie для веб-браузерів мобільних пристроїв може відрізнятися;


• варто нагадати, що повноцінна робота з Сайтом доступна тільки при використанні файлів cookie;


• відключення файлів cookie може привести до обмеження доступу до змісту і неповноцінного функціонування сервісів Сайту.


Якщо користувач не включає використання файлів cookie або навмисно видаляє всі файли cookie зі свого веб-браузера, то при подальшому відвідуванні Сайту, користувачеві буде повторно пропонуватися включення і використання файлів cookie.


Інформація про користувачів отримана за допомогою файлів cookie не продається і не поширюється у відкритому доступі, а також є власністю компанії, якій належить ресурс.

Видалення файлів cookie з вашого пристрою

Ви можете видалити всі файли cookie, котрі вже знаходяться на вашому пристрої очистивши історію вашого браузеру. Ця дія видалить всі файли cookie з усіх сайтів, які ви відвідували. Майте не увазі, що ви можете при цьому також втратити деяку збережену інформацію (наприклад логін, вподобання на сайті).

Керування файлами cookie для певних сайтів

Для розширеного керування файлами cookie на різних сайтах, перевірте налаштування приватності та файлів cookie вашого браузеру.

Блокування файлів cookie

Ви можете налаштувати повну відмову збереження файлів cookie в більшості сучасних браузерів, але після цього вам потрібно буде вручну поправляти ваші уподобання кожен раз, коли ви відвідуватиме сайт/сторінку. Деякі сервіси та функціонал можуть зовсім припинити працювати (наприклад вхід в обліковий запис).

Популярні категорії

Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь