"Берегти та пропагувати заради України": АРМА ставить за мету підвищити рівень володіння українською мовою серед своїх працівників


Червень 10
18:10 2024

Сьогодні, 10 червня, за ініціативи Агентства з розшуку та менеджменту активів (АРМА) Уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь провів стратегічну сесію з керівництвом АРМА та його структурних підрозділів щодо пропагування розвитку української мови серед державних службовців та удосконалення їх навичок

Голова АРМА Олена Дума наголосила на важливості пропагування української мови в часи, коли Україна бореться зі своїм ворогом та відстоює національні інтереси та свободи, укріплюючи національний дух.

“Вони хотіли зробити нас русифікованими. Але ми боремося і ми переможемо. Мова – це наш ідентифікатор як нації і ми маємо її берегти та пропагувати, особливо серед державних службовців та у своїй повсякденній роботі”, - наголосила Олена Дума.

Тарас Кремінь своєю чергою актуалізував знання працівників АРМА щодо законодавчих норм з питань збереження української мови, які були впроваджені в Україні останнім часом.

За результатами зустрічі було домовлено про проведення додаткових тренінгів з підвищення кваліфікації працівників АРМА з питань застосування української мови у службовому спілкуванні.

Співпраця АРМА з Уповноваженим із захисту державної мови сприятиме підвищенню рівня володіння українською мовою працівниками АРМА та забезпечить більш ефективне виконання ними своїх службових обов'язків.

ТЕГИ: Олена Дума АРМА Olena DUMA

Поділитися
Напишіть коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.
Обов'язкові поля позначені*

Популярні категорії

Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь