Будують на крові: НАЗК внесло до переліку міжнародних спонсорів війни China State Construction Engineering Corporation


Березень 30
21:03 2023

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) внесло найбільшого китайського будівельного підрядника в рф China State Construction Engineering Corporation (CSCEC) до переліку міжнародних спонсорів війни.

CSCEC реалізує масштабні інвестиційні проекти в росії. Його дочірня компанія ТОВ «Китайстрой» є одним із підрядників ММДЦ «Москва-Сити», ЖК «Балтийская жемчужина», «Бизнес-парк GREENWOOD», ТЦ «Невский Центр Стокманн», Казино Tigre De Cristal, ММДЦ «Башня Федерации» та МФК «Китайский Деловой Центр «Парк Хуамин».

Також вони займалися реалізацією проектів «Внутрішньозаводське господарство, встановлення піролізу змішаної сировини» на Амурському газохімічному комплексі та «Музейний та театрально-освітній комплекс» у м. Владивосток.

ТОВ «Китайстрой» працює над розширенням своєї присутності у росії і, зокрема, виходом на ринок будівництва житла у Москві, Санкт-Петербурзі та Владивостоку. Компанія планує отримати нові проекти: від приватного домобудівництва до промислових та інфраструктурних проектів. Згідно з домовленостями з Мінбудом рф, «Китайстрой» також має намір взяти участь у заміні західного будівельного обладнання на китайські аналоги. У серпні 2022 року перший заступник голови Мінбуду рф Олександр Ломакін зустрівся у Москві з представниками CSCEC, сторони обговорили диверсифікацію постачання будматеріалів та домовилися про співпрацю.

На жаль, незважаючи на повномасштабне вторгнення держави-терориста в Україну, компанія CSCEC не просто продовжує свою роботу в росії, а й проводить зустрічі з представниками уряду рф щодо розширення своєї присутності на будівельному ринку росії, що означає підтримку та спонсорування тероризму.

Нагадаємо, що роль НАЗК у санкційній політиці визначена в Дорожній карті індивідуальних санкцій, розробленій Стенфордською міжнародною робочою групою з російських санкцій.

До переліку міжнародних спонсорів війни НАЗК вже внесло компанії Procter&Gamble, OpenWay Group, Danieli, TMS Tankers Ltd., Minerva Marine Inc., Thenamaris Ships Management, Delta Tankers Ltd., Dynacom Tankers Management Ltd., Leroy Merlin, ComNav Technology, Mondi Group/Mondi PLC, eKassir, Liberian International Ship & Corporate Registry, Bonduelle, Auchan Holding, Metro Cash & Carry, Buzzi Unicem, Yves Rocher та Raiffeisen Bank International.

Посилання скопійовано

Напишіть коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.
Обов'язкові поля позначені*

Популярні категорії

Останні новини

Київ. Оперативна інформація щодо ворожої атаки у Солом'янському районі

Прочитайте повну статтю

Київщина: внаслідок нічної ворожої атаки постраждала дитина

Прочитайте повну статтю

Катерина Шевченко представила досягнення України у сфері судової співпраці та імплементації ста...

Прочитайте повну статтю

Катерина Шевченко: Україна укріплює партнерство з ЄС у сфері правосуддя та виконання рішень суд...

Прочитайте повну статтю

У Брюсселі завершилася зустріч Україна-ЄС в межах двостороннього скринінгу за переговорним Розд...

Прочитайте повну статтю

Ігор Клименко відвідав поліцейських та нацгвардійців на пекельних ділянках фронту Донеччини

Прочитайте повну статтю

Леонід Тимченко: МВС планує охопити південь України роботою Служби 112 до квітня 2025 року

Прочитайте повну статтю

У Брюсселі завершилась двостороння скринінгова зустріч Україна – ЄС, у якій брали участь предст...

Прочитайте повну статтю
Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь