Денис Шмигаль: У межах ініціативи Президента створюються найкращі умови для наших молодих спортсменів


Листопад 26
14:04 2021

В Україні створюються всі умови для реалізації здібностей обдарованих молодих спортсменів. Про це зазначив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час огляду Луганського обласного фізкультурного центру «Олімп» 26 листопада. У п’ятницю Глава Уряду перебуває з робочою поїздкою в Луганській області. Прем’єр-міністра супроводжує Віце-прем’єр-міністр — Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук.

У межах програми Президента України «Велике будівництво» в закладі було зведено залу спортивної гімнастики, а також наразі триває реконструкція тренажерної зали.

«Завдяки ініціативі Володимира Зеленського в Україні вже активно розвивається транспортна, соціальна та спортивна інфраструктура. Створюються найкращі умови для наших молодих спортсменів, аби вони змогли максимально реалізувати свій потенціал та виборювати найвищі нагороди для України на світових змаганнях», — наголосив Денис Шмигаль.

Як повідомили Прем’єр-міністру, новозбудована гімнастична зала стане основним місцем підготовки гімнастів не лише з області, але й зі збірної команди України.

Очікується, що реконструкція тренажерної зали Луганського обласного фізкультурного центру «Олімп» буде завершена до кінця наступного року. Наразі вже виконано демонтажні роботи, зроблено фундамент та збудовано каркас майбутньої зали.

Глава Уряду також оглянув початок будівництва легкоатлетичного манежу та будинків для проживання спортсменів під час тренувальних зборів.

«Будівництво цих об’єктів дасть можливість цілорічно проводити навчально-тренувальні заняття й змагання з легкоатлетичних видів спорту. Це надзвичайно важливо, щоб наші спортсмени могли тренуватися саме в Україні», — зазначив Прем’єр-міністр.

Будівництво легкоатлетичного манежу Луганського обласного фізкультурного центру «Олімп» реалізовується в межах субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію інфраструктурних проектів та розвиток об’єктів соціально-культурної сфери.

Поділитися
Напишіть коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.
Обов'язкові поля позначені*

Популярні категорії

Останні новини

Олександр Карабиць: «Авто, ввезені як гуманітарна допомога, можна ставити на державний облік, а...

Прочитайте повну статтю

Донеччина: У Костянтинівській громаді триває евакуація родин з неповнолітніми (Відео)

Прочитайте повну статтю

Інна Ящук: Один із пріоритетів для МВС є надання якісної освіти у відомчих навчальних закладах

Прочитайте повну статтю

Україна залишається відданою зміцненню верховенства права й посиленню боротьби з корупцією: Оль...

Прочитайте повну статтю

Володимир Зеленський: «95 наших людей знову вдома»

Прочитайте повну статтю

Ігор Клименко: Повернули з полону 42 співробітників системи Міністерства внутрішніх справ

Прочитайте повну статтю

Сумщина: ворог атакував підрозділ ДСНС – 5 рятувальників поранено

Прочитайте повну статтю

У МВС відбулася міжвідомча нарада з питань реалізації Стратегії боротьби з організованою злочин...

Прочитайте повну статтю
Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь