Допоможемо Силам Оборони наблизити нашу перемогу – Комітет з питань цифрової трансформації


Липень 05
15:00 2024

          Ворог не полишає у спокої наші землі та намагається захопити якомога більше. Але ми чинимо і будемо чинити опір, бо ми відстоюємо свою свободу, безпеку наших рідних і близьких. Ми боремось за наше майбутнє!

          Кожен із нас може зробити свій внесок для наближення перемоги за допомогою чатботу єВорог. Для цього потрібен лише телефон та інформація про ворога, якою ви володієте. Кожне повідомлення важливе. Інформація ретельно перевіряється та допомагає визначити розташування майбутньої цілі.

Долучайтесь до народної розвідки, пишіть в чатбот про:

Системи зв’язку;

Засоби радіоелектронної боротьби;

Скупчення техніки та особового складу;

Переміщення колон техніки;

Склади з боєприпасами;

Позиції артилерії.

Також наші Сили Оборони потребують інформації про майданчики для зльоту та посадки гвинтокрилів. Вони слугують для заправки їх пальним, поповнення боєкомплекту та швидкого повернення в бій. Гелікоптери найбільш вразливі саме під час перебування на майданчиках. Допоможемо перетворити їх на металобрухт.

Передати інформацію до чатботу єВорог можна з головного екрана в застосунку Дія або за посиланням https://t.me/evorog_bot

          Пам’ятайте про свою безпеку! Не обговорюйте переміщення ворожої техніки телефоном, робіть фото/відео тільки з безпечної відстані. Після відправки інформації, видаляйте історію листування із чатботом і весь відзнятий матеріал зі смартфона.

          Зробимо крок до перемоги разом!

Поділитися
Напишіть коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.
Обов'язкові поля позначені*

Популярні категорії

Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь