Сенсація

Голова ФДМУ Віталій Коваль здійснив робочий візит до Білгород-Дністровського морського торговельного порту


Липень 05
15:01 2024

Голова Фонду державного майна України Віталій Коваль відвідав Білгород-Дністровський морський торговельний порт – перспективний логістичний хаб та важливу складову транспортної інфраструктури України.

Під час візиту Віталій Коваль привітав колектив порту з прийдешнім професійним святом працівників морського та річкового транспорту. Голова Фонду позитивно оцінив стан справ на підприємстві, зокрема збереження кадрового потенціалу та належний технічний стан обладнання та виробничих потужностей. 

Білгород-Дністровський порт демонструє універсальність у перевалці вантажів, обробляючи сотні тисяч тон різноманітної продукції щорічно. Підприємство спеціалізується на перевантаженні лісових вантажів, мінеральних добрив, залізорудних окатків, металопродукції, зернових культур, пиломатеріалів, деревної продукції, шроту та олії.

"Ця різноманітність відкриває широкі можливості для потенційного інвестора. З правильним управлінням та інвестиціями порт може значно збільшити обсяги перевалки та розширити спектр послуг, ставши бюджетоутворюючим підприємством для міста та всієї області", – зазначив Віталій Коваль.

Голова ФДМУ особливо відзначив професіоналізм колективу порту, назвавши їхній досвід та знання безцінним активом підприємства.

"Наша мета – підготувати порт до успішної приватизації, яку плануємо оголосити вже в середині липня цього року. Це ключ до його модернізації, створення нових робочих місць та економічного розвитку всього регіону", – підкреслив Віталій Коваль.

Поділитися
Напишіть коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.
Обов'язкові поля позначені*

Популярні категорії

Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь