Комітет з питань альтернативного врегулювання спорів презентує звіт за 2021 рік


Лютий 03
18:14 2022

Комітет з питань альтернативного врегулювання спорів, що діє в складі НААУ, є постійно діючим колегіальним дорадчим органом, утвореним за наслідками реформування Комітету з питань медіації відповідно до розпорядження Голови НААУ, РАУ № 6 від 27.01.2021.

У 2021 році за ініціативи Комітету у НААУ було проведено 4 заходи, спрямовані на популяризацію способів АВС серед адвокатської спільноти:

Члени Комітету неодноразово брали участь у різних заходах, у тому числі і в міжнародних: “Арбітражний регламент ICC 2021 - Запуск в Україні”, “Ladies in Law”, “ADR World Tour: Panel on Eastern Europe” тощо.

Комітет також взяв активну участь у сфері законотворчості. Так, члени Комітету взяли участь в обговоренні поправок до другого читання проекту Закону “Про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення порядку утворення та діяльності третейських судів з метою відновлення довіри до третейського розгляду” (реєстр. № 3411 від 29.04.2020).

У травні 2021 року за ініціативи Комітету було підписано меморандум про співпрацю між НААУ та ГО «Українська Арбітражна Асоціація».

Детальніше зі звітом Комітету за 2021 рік можна ознайомитися за посиланням.

Текст і фото підготовлені командою координатора комітетів НААУ

Поділитися
Напишіть коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.
Обов'язкові поля позначені*

Популярні категорії

Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь