Комітет з питань цифрової трансформації інформує про роботу мобільного зв"язку, інтернету та цифрового телебачення в Україні


Травень 17
14:03 2022

Телекомунікаційні оператори за сприяння Національного центру оперативно-технічного управління мережами телекомунікацій (НЦУ) при Держспецзв’язку продовжують відновлювати зруйновану ворожими військами інфраструктуру.

Ремонтні бригади Київстару на вихідних відновили мобільний зв`язок у селі Мала Рогань Харківської області, а також запустили у роботу вісім додаткових базових станцій у Харкові.

Тривають роботи в Київській області. Відновлено зв’язок у селі Обуховичі, а у містах Буча й Макарів додатково під’єднали до мережі по одній базовій станції.

Також фахівці цього мобільного оператора виявили погіршення зв’язку в Донецькій області, а саме: перебої в роботі восьми базових станцій. Оперативно зреагувавши на аварійну ситуацію, вдалося повністю відновити працездатність обладнання.

За вихідні ремонтні бригади Укртелекому відновили послуги у Миколаївській області, де були завершені роботи одразу на кількох локаціях, та роботу обладнання й надання інтернет-сервісів у містах Київської та Чернівецької областей.

Окрім цього, укртелекомівці усунули наслідки районної аварії в містах Харківської області, зокрема Богодухові, Золочеві, Валках, Краснокутську, Змієві та Чугуєві. Тож тепер місцеві жителі знову можуть зайти в мережу.

За зверненням Полтавської обласної військової адміністрації Національний центр оперативно-технічного управління мережами телекомунікацій (НЦУ) при Держспецзв’язку із залученням операторів мобільного зв’язку забезпечив SMS-інформування з адресами пунктів видачі продуктових наборів для внутрішньо переміщених осіб.

Поділитися
Напишіть коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.
Обов'язкові поля позначені*

Популярні категорії

Останні новини

Інна Ящук: «Якість надання послуг із реабілітації в медичних закладах МВС будуть оцінювати захи...

Прочитайте повну статтю

На Вовчанському напрямку прикордонники знищили ворожу «Буханку»

Прочитайте повну статтю

Троє загиблих і троє поранених за добу – наслідки російських обстрілів на Донеччині

Прочитайте повну статтю

На Харківщині через ворожі обстріли дістали поранення вісім людей, серед яких дві дитини

Прочитайте повну статтю

Поліцейські Херсонщини опановують новітню систему 3D наземного лазерного сканування для фіксаці...

Прочитайте повну статтю

Воєнна розвідка України. 32 роки від Дня створення.

Прочитайте повну статтю

Привітання Голови Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки Олександра Завітн...

Прочитайте повну статтю

7 вересня — Міжнародний день чистого повітря для блакитного неба

Прочитайте повну статтю
Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь