Міграційна служба Кіровоградщини: підсумовано рік та окреслено пріоритети у роботі на 2022 рік


Грудень 30
16:04 2021

Сьогоднішня розширена нарада в Управлінні ДМС у Кіровоградській області за участі керівників територіальних підрозділів була присвячена підсумкам роботи у році, що минає, та пріоритетним напрямкам роботи ДМС  на 2022 рік.

Начальник УДМС Володимир Гончаренко підвів підсумки роботи Управління і територіальних підрозділів за 2021 рік та окреслив пріоритетні напрямки роботи на 2022 рік. Наступного року проводитимуться заходи зі спрощення процедур надання адміністративних послуг, удосконалення процедур набуття та припинення громадянства України, посилення складової національної безпеки, зокрема щодо напрямків безпеки документів та протидії нелегальній міграції, налагодження взаємодії між державними електронними інформаційними ресурсами, запобігання та протидії корупції, налагодження ефективної взаємодії з територіальними громадами тощо.

Під час наради також розглянуто проблемні питання у роботі. Керівники структурних підрозділів УДМС зупинились на законодавчих нововведеннях щодо спрощення набуття громадянства України, аналізі роботи щодо формування заяв-анкет з оформлення біометричних документів та коректності внесення даних в ЄІАС УМП та до ІП «Недійсні документи», вжитті заходів за результатами роботи електронного сервісу «Громадське опитування», актуальних питаннях оформлення дозволів на імміграцію і продовженні терміну перебування та при роботі з підсистемою «Нелегальна міграція», порядку роботи у СЕД «Мегаполіс».

Управління ДМС у Кіровоградській області

Поділитися
Напишіть коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.
Обов'язкові поля позначені*

Популярні категорії

Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь