Міністерством юстиції зареєстровано Наказ НАДС "Про внесення змін до Методики проведення класифікації посад державної служби"


Січень 04
15:05 2022

Наказ НАДС щодо внесення змін до Методики проведення класифікації посад державної служби пройшов державну реєстрацію у Міністерстві юстиції України (№ 1685/37307 від 30 грудня 2021 року). Методикою визначено загальні вимоги до проведення класифікації посад державної служби у державних органах з рахуванням необхідності масштабування проведення класифікації на всю територію України.

Основні зміни стосуються наступного:

Додамо, що  Наказ розроблено НАДС на виконання пунктів 7 та 8 протоколу наради під головуванням Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля від 11 червня 2021 року, відповідно до яких НАДС спільно з заінтересованими органами доручено провести класифікацію посад міністерства до 31 грудня 2021 року та класифікацію усіх інших посад державної служби у державних органах до 01 червня 2022 року. 

Все про реформу системи  оплати праці державних службовців можна знайти за посиланням - https://nads.gov.ua/oplata-praci-derzhavnih-sluzhbovciv.

Поділитися
Напишіть коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.
Обов'язкові поля позначені*

Популярні категорії

Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь