На автомобільній дорозі Т-13-02 КПП «Танюшівка» – Старобільськ – Бахмут на ділянці км 165+200 – км 178 +520 завершені роботи по влаштуванню верхнього шару дорожнього покриття


Листопад 11
22:02 2021

Продовжуємо працювати на автомобільній дорозі Т-13-02 КПП «Танюшівка» – Старобільськ – Бахмут на ділянці км 165+200 – км 178 +520

Дорога Т-13-02 КПП «Танюшівка» – Старобільськ – Бахмут є територіальною дорогою державного значення і відноситься до ІІІ технічної категорії.

Траса проходить біля села Яковлівка.

Існуюча мережа автомобільних доріг загального користування забезпечує регулярний зв’язок господарств району з обласним центром, з сусідніми районами області та забезпечує вихід в інші регіони України.

Основою для капітального ремонту послужив незадовільний стан дорожнього покриття, що заважає нормальному руху автомобільного транспорту. За роки існування на ділянці проводилися лише роботи по ямковому ремонту покриття дороги в місцях ушкоджень.

На сьогоднішній день на ділянці завершені роботи по влаштуванню верхнього шару дорожнього покриття, тривають роботи по влаштуванню примикань.

Виконує роботи підрядна організація ТОВ «СЛАВДОРСТРОЙ».

Служба автомобільних доріг у Донецькій області звертається до водіїв з проханням бути пильними та максимально уважними в місцях проведення дорожніх робіт.

Про хід виконання робіт на мостах та дорогах Донеччини – читайте у наступних повідомленнях Служби автомобільних доріг у Донецькій області. Для цього вам необхідно підписатися на сторінку Служби автомобільних доріг у Донецькій області у Фейсбуці, а також на сайт Укравтодору.

Поділитися
Напишіть коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.
Обов'язкові поля позначені*

Популярні категорії

Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь