На Черкащині відкрили ще одну поліцейську станцію


Грудень 23
18:09 2021

Сьогодні, 23 грудня, у селі Нова Дмитрівка, Новодмитрівської об’єднаної територіальної громади в рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади» відкрили поліцейську станцію, яка на сучасному рівні забезпечуватиме правопорядок у 16 довколишніх селах.

У важливій для територіальної громади події взяли участь заступник начальника ГУНП в Черкаській області Сергій Коваленко, заступник начальника управління превентивної діяльності ГУНП в Черкаській області Олексій Прокопенко, голова громади Артем Кухаренко та депутати сільських та селищних рад.

«Я вважаю, що це гарне рішення і правильна програма, яка нам допомагатиме забезпечувати спокій, комфорт та безпеку життя жителів нашої громади» - заначив Артем Кухаренко.

Керівники поліції області ознайомились з умовами, в яких нестиме службу поліцейський офіцер громади: станція обладнана меблями, комп’ютерною технікою, доступом до мережі Інтернет, а також забезпечені комфортні умови для спілкування громадян із поліцейським.

Відкриття поліцейської станції, безумовно, має велике значення для місцевих мешканців. Відсьогодні я чекаю на всіх, хто потребує моєї допомоги, тут, за місцем розташування станції, аби у нашій громаді люди знали, що з будь-якого питання вони можуть до мене звернутись 24/7, - зазначив дільничний офіцер поліції Роман.

Голубничий Роман Миколайович дільничний офіцер поліції Новодмитрівської об’єднаної територіальної громади т. 0730529626.

Сектор комунікації поліції Черкаської області

Поділитися
Напишіть коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.
Обов'язкові поля позначені*

Популярні категорії

Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь