На Хмельниччині поліцейські встановлюють обставини пожежі, у якій загинули четверо малолітніх дітей


Листопад 18
11:04 2021

У результаті займання загинуло двоє хлопчиків 5 і 2 років та дві дівчинки віком 6 років та 7 місяців. Попередня причина пожежі — несправність пічного опалення. За даним фактом слідчі відкрили два кримінальні провадження і наразі встановлюють усі обставини події.

Пожежа сталася вчора, 17 листопада, близько 20.30 години в селі Медисівка Теофіпольської територіальної громади. Займання ліквідували господарі будинку ще до приїзду рятувальників, проте, на жаль, врятувати чотирьох дітей подружжя не вдалося — двоє хлопчиків і двоє дівчаток загинули. 

Наразі встановлено, що займання сталося в тій кімнаті, де спали діти. Батьки, які перебували у сусідній кімнаті, не постраждали.

На місці події продовжують працювати слідчі, експерти та прокурори.

За даним фактом відкрито два кримінальні провадження — за ч. 2 ст. 270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної або техногенної безпеки, що призвело до загибелі людей) та ст. 166 (Злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування) Кримінального кодексу України. У рамках розслідування встановлено цілий ряд експертиз. Правоохоронці працюють над встановленням усіх причин та обставин, що призвели до трагедії.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Поділитися
Напишіть коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.
Обов'язкові поля позначені*

Популярні категорії

Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь