НУОУ відвідав Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов


Листопад 11
22:03 2021

Сьогодні, 11 листопада, відбулася зустріч керівного складу, наукових та науково-педагогічних працівників, слухачів оперативно-стратегічного рівня Національного університету оборони України імені Івана Черняховського із Секретарем Ради національної безпеки і оборони України Олексієм Даніловим.

Начальник університету генерал-лейтенант Анатолій Сиротенко ознайомив Секретаря РНБО із візією та місією провідного вищого військового навчального закладу держави, акцентуючи увагу на важливості завдань, які на нього покладені, та ключову роль у процесі освіти та підготовки фахівців структур безпеки та оборони.

Олексій Данілов поінформував колектив Національного університету оборони України про найбільш актуальні проблеми безпеки та оборони держави та окреслив основні напрями діяльності Ради національної безпеки і оборони України.

Зокрема, йшлося про підсумки вчорашнього засідання РНБО України під головуванням Президента України Володимира Зеленського, де розглядалися питання забезпечення національних інтересів у сфері захисту держави через загострення ситуації на білорусько-польському кордоні.

Секретар РНБО України повідомив, що нещодавно в Апараті РНБО України розроблено та введено в експлуатацію сучасну інформаційно-аналітичну систему Головного ситуаційного центру країни «СОТА», яка повністю готова до роботи. Олексій Данілов дав позитивну оцінку практиці проведення практичних занять зі слухачами Національного університету оборони України на базі Центру та висловив пропозицію найближчим часом ознайомитися із роботою системи «СОТА».

Очільник Ради національної безпеки і оборони України вручив під час заходу відомчі відзнаки представникам університету, науково-педагогічним працівникам кафедри стратегії національної безпеки та оборони.

На завершення візиту Секретар РНБО України Олексій Данілов спільно із начальником Національного університету оборони України генерал-лейтенантом Анатолієм Сиротенком поклали квіти до пам’ятної стели Захиснику України та вшанували хвилиною мовчання пам’ять випускників університету та Героїв України, загиблих в різні роки при виконанні бойових завдань.

Пресслужба Національного університету оборони України імені Івана Черняховського

Поділитися
Напишіть коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.
Обов'язкові поля позначені*

Популярні категорії

Останні новини

Інна Ящук: «Якість надання послуг із реабілітації в медичних закладах МВС будуть оцінювати захи...

Прочитайте повну статтю

На Вовчанському напрямку прикордонники знищили ворожу «Буханку»

Прочитайте повну статтю

Троє загиблих і троє поранених за добу – наслідки російських обстрілів на Донеччині

Прочитайте повну статтю

На Харківщині через ворожі обстріли дістали поранення вісім людей, серед яких дві дитини

Прочитайте повну статтю

Поліцейські Херсонщини опановують новітню систему 3D наземного лазерного сканування для фіксаці...

Прочитайте повну статтю

Воєнна розвідка України. 32 роки від Дня створення.

Прочитайте повну статтю

Привітання Голови Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки Олександра Завітн...

Прочитайте повну статтю

7 вересня — Міжнародний день чистого повітря для блакитного неба

Прочитайте повну статтю
Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь