НУОУ відвідав Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов


Листопад 11
22:03 2021

Сьогодні, 11 листопада, відбулася зустріч керівного складу, наукових та науково-педагогічних працівників, слухачів оперативно-стратегічного рівня Національного університету оборони України імені Івана Черняховського із Секретарем Ради національної безпеки і оборони України Олексієм Даніловим.

Начальник університету генерал-лейтенант Анатолій Сиротенко ознайомив Секретаря РНБО із візією та місією провідного вищого військового навчального закладу держави, акцентуючи увагу на важливості завдань, які на нього покладені, та ключову роль у процесі освіти та підготовки фахівців структур безпеки та оборони.

Олексій Данілов поінформував колектив Національного університету оборони України про найбільш актуальні проблеми безпеки та оборони держави та окреслив основні напрями діяльності Ради національної безпеки і оборони України.

Зокрема, йшлося про підсумки вчорашнього засідання РНБО України під головуванням Президента України Володимира Зеленського, де розглядалися питання забезпечення національних інтересів у сфері захисту держави через загострення ситуації на білорусько-польському кордоні.

Секретар РНБО України повідомив, що нещодавно в Апараті РНБО України розроблено та введено в експлуатацію сучасну інформаційно-аналітичну систему Головного ситуаційного центру країни «СОТА», яка повністю готова до роботи. Олексій Данілов дав позитивну оцінку практиці проведення практичних занять зі слухачами Національного університету оборони України на базі Центру та висловив пропозицію найближчим часом ознайомитися із роботою системи «СОТА».

Очільник Ради національної безпеки і оборони України вручив під час заходу відомчі відзнаки представникам університету, науково-педагогічним працівникам кафедри стратегії національної безпеки та оборони.

На завершення візиту Секретар РНБО України Олексій Данілов спільно із начальником Національного університету оборони України генерал-лейтенантом Анатолієм Сиротенком поклали квіти до пам’ятної стели Захиснику України та вшанували хвилиною мовчання пам’ять випускників університету та Героїв України, загиблих в різні роки при виконанні бойових завдань.

Пресслужба Національного університету оборони України імені Івана Черняховського

Поділитися
Напишіть коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.
Обов'язкові поля позначені*

Популярні категорії

Останні новини

Екстремальна евакуація з Красногорівки: «Білі янголи» врятували трьох людей

Прочитайте повну статтю

Понад 700 тис. екз. молоді риб випущено у водойми країни від початку року

Прочитайте повну статтю

Японія продовжує підтримувати Україну: Держрибагентство отримало нову партію екскаваторів KOMAT...

Прочитайте повну статтю

Заступник Голови АРМА оглянув арештований актив у Запоріжжі

Прочитайте повну статтю

Підозрюваний у вбивстві Ірини Фаріон, ймовірно, готувався до скоєння інших злочинів

Прочитайте повну статтю

Українська делегація взяла участь у конференції з питань шкільної безпеки NASRO-2024

Прочитайте повну статтю

Уряд прийняв постанову про електронну інформаційну систему обліку канабісу

Прочитайте повну статтю

Нацполіція за участі Держлікслужби перекрила канал ввезення в Україну фальсифікованих ліків рос...

Прочитайте повну статтю
Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь