Сенсація

Огляд головних тем «Голосу України» від 25 листопада


Листопад 25
11:02 2021

Сьогодніу «Голосі України»:

РусланСтефанчук: «Молодь має стати надійною опорою майбутнього»

Українавізьме участь у саміті за демократію

Отриманняонлайн-послуг стане швидшим

ОлександрКорнієнко: «Верховна Рада потребує реформування»

Основнізасади лікарського самоврядування представлено на громадське обговорення

Затвердженонові вимоги для жовтої карантинної зони

Споживачмає право на перерахунок плати за неякісні комунальні послуги

Мігрантизмінюють тактику, а Варшава заручається підтримкою союзників

Можливаросійська агресія — першочергова тема ЗМІ

Руслан Стефанчук:«Молодь має стати надійною опорою майбутнього»

ГоловаВерховної Ради України Руслан Стефанчук під час зустрічі зі студентамиУкраїнської академії лідерства наголосив, що молодь має стати надійною опороюУкраїни майбутнього.

«Молодьзавжди була рушійною силою всіх масштабних державних змін. Особисто для менепитання молоді, освіти та науки завжди були пріоритетними. Я повсякчаснаполягаю, щоб вони були забезпечені належним бюджетним фінансуванням», —розповів Руслан Стефанчук. (читайте у «Голосі України» на 1, 2 стор.>>> article/353737).

Україна візьме участьу саміті за демократію

Українузапросили взяти участь у саміті за демократію, який організовує президент СШАДжо Байден. Як зазначається на сайті Державного департаменту, до саміту, якийвідбудеться 9—10 грудня, приєднаються лідери урядів, громадянського суспільствата приватного сектору, щоб обговорити проблеми та можливості, з якимистикаються демократії. (читайте у «Голосі України» на 1 стор.>>> article/353743).

Отриманняонлайн-послуг стане швидшим

ГоловаВерховної Ради України Руслан Стефанчук підписав Закон України «Про публічніелектронні реєстри».

 «Щойно підписав Закон «Про публічні електронніреєстри», який дасть поштовх до створення якісних адміністративних та електроннихпослуг в Україні. Ми кажемо «ні» дублюванню інформації в реєстрах і повторномузапиту даних у громадян. Водночас «так» розбудові ефективної цифрової держави»,— підкреслив Руслан Стефанчук. (читайте у «Голосі України» на 2 стор.>>> article/353749).

Олександр Корнієнко:«Верховна Рада потребує реформування»

Першийзаступник Голови Верховної Ради Олександр Корнієнко в інтерв’ю одному з виданьрозповів про свою роль у партії «Слуга народу», про плани реформувати парламентта висловився щодо низки резонансних законів та законопроектів. (читайте у«Голосі України» на 2 стор. >>> article/353738).

Основні засадилікарського самоврядування представлено на громадське обговорення

Повідомленняпро це, а також сам проект закону про лікарське самоврядування з’явилися наофіційному сайті Міністерства охорони здоров’я цього тижня. Медичнесамоврядування — це ефективна система, яка допомагає здійснювати професійнудіяльність і захищати права та інтереси медичних працівників, наголошуютьурядовці. Відтак, вони хочуть сформувати засади для створення незалежної віддержави організації, яка змогла би об’єднати професіоналів із важелями впливу вмедичній галузі та ефективними механізмами самоконтролю, обстоюванняколективних інтересів лікарів, інших медичних працівників та фармацевтів. (читайтеу «Голосі України» на 2 стор. >>> article/353740).

Затверджено новівимоги для жовтої карантинної зони

Відкрившизасідання уряду, Прем’єр-міністр Денис Шмигаль повідомив, що повний курсвакцинації уже пройшли понад 10 мільйонів осіб. «Але варто розуміти, що дляподолання пандемії цього недостатньо, бо для формування колективного імунітетунеобхідна вакцинація щонайменше 70 відсотків дорослого населення», — сказаввін, закликавши тих, хто досі вагається, таки піти до пунктів щеплень ізахистити своє здоров’я та здоров’я оточуючих. (читайте у «Голосі України» на 3стор. >>> article/353732).

Споживач має право наперерахунок плати за неякісні комунальні послуги

Державнаслужба статистики України повідомляє, що у вересні цього року населенням країниза житлово-комунальні послуги сплачено 12,2 млрд грн. Або 111,3% нарахованих зацей період сум. А вже на кінець вересня заборгованість населення зі сплати запостачання теплової енергії та гарячої води —18,8 млрд грн, за централізованеводопостачання та водовідведення — 6,4 млрд грн. (читайте у «Голосі України» на4 стор. >>> article/353733).

Мігранти змінюютьтактику, а Варшава заручається підтримкою союзників

УВаршаві та Вільнюсі вважають, що білоруський режим змінив стратегію і тактикуміграційного тиску на кордоні Євросоюзу. Тепер білоруські силовики «випихають»малі групи з 3—5 осіб, тоді як раніше мігранти пробували форсувати державнумежу більш численними групами, наголосив керівник литовської Державної службиприкордонної охорони генерал Рустамас Любаєвас. (читайте у «Голосі України» на 5стор. >>> article/353750).

Можлива російськаагресія — першочергова тема ЗМІ

Ситуаціяна східному кордоні України залишається у фокусі західних ЗМІ. (читайте у«Голосі України» на 5 стор. >>> article/353752).

Поділитися
Напишіть коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.
Обов'язкові поля позначені*

Популярні категорії

Останні новини

Україна залишається відданою зміцненню верховенства права й посиленню боротьби з корупцією: Оль...

Прочитайте повну статтю

Володимир Зеленський: «95 наших людей знову вдома»

Прочитайте повну статтю

Ігор Клименко: Повернули з полону 42 співробітників системи Міністерства внутрішніх справ

Прочитайте повну статтю

Сумщина: ворог атакував підрозділ ДСНС – 5 рятувальників поранено

Прочитайте повну статтю

У МВС відбулася міжвідомча нарада з питань реалізації Стратегії боротьби з організованою злочин...

Прочитайте повну статтю

Українські спортсмени посіли друге місце на чемпіонаті Світу з бойових мистецтв комбат самозахи...

Прочитайте повну статтю

У вересні на ринку небанківських фінансових послуг з’явився один новий гравець, 21 небанківська...

Прочитайте повну статтю

Україна та Італія планують поглибити співпрацю у сфері оборонно-промислового комплексу

Прочитайте повну статтю
Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь