Оголошено аукціон з приватизації ЄМК ДП «Сумський експертно-технічний центр Держпраці», торги заплановані на 7 травня


Травень 03
12:11 2024

Фонд держмайна оголосив проведення онлайн-аукціону з приватизації Єдиного майнового комплексу державного підприємства «Сумський експертно-технічний центр Держпраці». Проведення аукціону в електронній торговій системі «Прозорро.Продажі» заплановане на 7 травня. Прийняття пропозицій потенційних інвесторів для участі в аукціоні триватиме до 6 травня. Початкова ціна за об’єкт приватизації становить понад 14 млн гривень без ПДВ.

Майно розташоване за адресою: м. Суми, вул. Косівщинська, 18.

Основний вид діяльності майнового комплексу: технічні випробування та дослідження.

ДП «Сумський ЕТЦ» є регіональним лідером з надання якісної експертизи у сфері промислової безпеки з метою підвищення рівня безпеки промислового виробництва і продукції та забезпечення розвитку підприємства відповідно до мети діяльності; розширення видів діяльності та їх удосконалення; отримання прибутку та розвиток матеріально-технічної бази Підприємства.

За основними напрямками діяльності Підприємство надає свої послуги з експертного обстеження і технічного огляду обладнання підвищеної небезпеки, експертизи стану охорони праці та безпеки промислового виробництва, навчання з питань охорони праці як комерційним, так і державним підприємствам серед яких АТ "Сумський завод насосного та енергетичного машинобудування "Насосенергомаш", ПАТ "Сумихімпром", АТ "Сумиобленерго", ТОВ "Сумитеплоенерго", Качанівський Гпз Пат "Укрнафта" та іншим.

До складу єдиного майнового комплексу входять  нежитлові приміщення загальною площею — 799,6 м² в адміністративній будівлі та  гаражі, що становлять 18/100, 4/1000, 9/100 часток комплексу будівель і споруд, розташованих за адресою:  м. Суми, вул. Косівщинська, 18.

На підприємстві обліковується 5 одиниць транспортних засобів та 1 469 одиниць рухомого майна у складі: технологічне устаткування, меблі, інвентар, комп'ютерна та офісна техніки та інші пристрої.

Земельні ділянки під об'єкт приватизації окремо не виділялись. На балансі підприємства не перебувають об’єкти, що не підлягають приватизації.

Згідно з умовами продажу, покупець ЄМК зобов'язаний протягом шести місяців від дати переходу права власності забезпечити:

Об’єкт має зручне розташування поруч з автовокзалом, що забезпечує легку доступність, зупинками громадського транспорту, Центром надання адміністративних послуг, близькість до магазинів, парків та скверів. Вигідне розташування робить цей об’єкт надзвичайно привабливим для потенційних покупців, відкриваючи широкі можливості для розвитку або релокації бізнесу.

Довідково. ДП ЄМК «Сумський експертно-технічний центр Держпраці» створене 1 жовтня 1998 року наказом Комітету по нагляду за охороною праці України від 23.09.1998 р. № 191 на базі Сумської філії Східного ЕТЦ, займається проведенням експертно-технічних досліджень та надає інші послуги в галузі охорони праці.

Запрошуємо підприємців до участі в приватизаційних аукціонах та відкриття нових перспектив для вашого бізнесу!

Більше інформації про об’єкт приватизації можна дізнатися за посиланням — https://bit.ly/3UaZxw9

Поділитися
Напишіть коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.
Обов'язкові поля позначені*

Популярні категорії

Останні новини

Ігор Клименко: із небезпечних районів Харківщини поліцейським вдалося вивезти понад 4 тисяч люд...

Прочитайте повну статтю

Обстріл Харкова - поранені цивільні громаляни, серед яких двоє дітей

Прочитайте повну статтю

Замах на умисне вбивство працівника ТЦК — підозрюється мешканець Дніпропетровщини

Прочитайте повну статтю

Командувач НГУ відвідав позиції гвардійців на Харківщині

Прочитайте повну статтю

Ігор Кименко: із небезпечних районів Харківщини поліцейським вдалося вивезти понад 4 тисяч люде...

Прочитайте повну статтю

«Треба штурмувати ворога далі», – каже прикордонник «Фрозен», який захищає Вовчанськ

Прочитайте повну статтю

«Час повертати своє!» – девіз «Сталевого кордону»

Прочитайте повну статтю

Перед поєдинком Олександра Усика з Тайсоном Ф'юрі покажуть промо з українськими прикордонниками

Прочитайте повну статтю
Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь