Олексій Чернишов на Хмельниччині: Питання з чергами в Центрах вакцинації має бути терміново вирішено 


Листопад 13
18:00 2021

Хмельницька область перейшла до «червоного» рівня епіднебезпеки з 30 жовтня. У регіоні реєструється близько тисячі нових випадків COVID-19 на добу. Відтак, є необхідність максимально посилити потужність медичної системи в області. Зокрема, Центри вакцинації мають працювати щодня з 08:00 до 20:00. На цьому наголосив Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов під час робочого візиту до Хмельниччини. 

«Ситуація з рівнем захворюваності на COVID-19 у регіоні, на жаль, поки залишається складною. Останнім часом фіксується понад тисяча нових випадків щодня. Наразі ж єдиним дієвим інструментом проти пандемії є вакцинація. Тому мета мого візиту — це, перш за все, перевірка роботи Центрів масової вакцинації. Враховуючи побачене, хочу наголосити, що до графіка роботи необхідно додавати години. Центри мають працювати з 8:00 до 20:00 щодня. Аби люди мали можливість вакцинуватися до та після роботи. Водночас потрібно посилити протиепідемічні заходи та контроль за їх дотриманням», — наголосив Міністр Олексій Чернишов.

У програмі робочого візиту очільника Мінрегіону на Хмельниччину також огляд будинку ОСББ «Франка-55», в якому тривають енергоефективні заходи; перевірка стану реалізації об’єктів «Великого будівництва» та проведення наради з керівництвом регіону. На порядку денному останньої, зокрема, боротьба з пандемією COVID-19 та проходження опалювального сезону. 

«На сьогодні на Хмельниччині до опалення підключені всі житлові будинки регіону. В цьому напрямі роботу проведено ефективно, я дякую за це керівництву області. Щодо соціальних об’єктів, які наразі закриті через карантин, — підключення має відбутися одразу, як епідемічна ситуація покращиться, а школи із садочками відновлять свою роботу», — підкреслив Міністр Олексій Чернишов. 

Нагадаємо, раніше Міністр Олексій Чернишов підкреслив, що голови ОДА мають тримати на постійному контролі питання недопущення зростання цін на тепло для людей. Відповідне доручення було прийнято на засіданні Уряду.

Запис Олексій Чернишов на Хмельниччині: Питання з чергами в Центрах вакцинації має бути терміново вирішено  вперше з'явився Мінрегіон.

Поділитися
Напишіть коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.
Обов'язкові поля позначені*

Популярні категорії

Останні новини

Вітаємо колег Офісу протидії рейдерству — структурному підрозділу вже 4 роки!

Прочитайте повну статтю

Екіпаж "Білих янголів" евакуював з лінії фронту мешканців Миролюбівки

Прочитайте повну статтю

Прикордонники отримали новітні мобільні тепловізійні комплекси від Європейського Союзу

Прочитайте повну статтю

Історія подружжя поліцейської та рятувальника, які щодня піклуються про безпеку людей у прикорд...

Прочитайте повну статтю

Телеграм-канал, який поширював інформацію про теракти у Львові, заблоковано

Прочитайте повну статтю

Українська делегація вивчає іспанську систему контролю за рибальством

Прочитайте повну статтю

Делегати ХХ чергового з'їзду суддів України призначили суддю Конституційного Суду України

Прочитайте повну статтю

Фішинг та фейкові акаунти: як захистити себе від інтернет-шахраїв

Прочитайте повну статтю
Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь