Олексій Чернишов: У межах Програми Президента «Велике будівництво» цьогоріч на Буковині зводять 12 соціальних об’єктів — це школи, садочки, спортивні та медзаклади


Листопад 12
18:30 2021

У Чернівецькій області вже другий рік поспіль у межах Програми Президента «Велике будівництво» зводяться об’єкти соціальної інфраструктури. Одним із них є школа в селі Горішні Шерівці. Завдяки реновації кількість навчальних місць в освітньому закладі збільшилася вдвічі. Про це повідомив Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов під час робочого візиту до Чернівецької області.

«Ця школа давно потребувала відновлення: її приміщення були застарілі, а через нестачу місць діти були змушені навчатися у дві зміни. Завдяки реконструкції кількість місць для навчання збільшилась вдвічі — з 250 до 500. У тісній співпраці з місцевою владою розбудовуємо якісну та сучасну освітню інфраструктуру по всій Україні. Не має значення, велике це місто або маленьке, мета — забезпечити наших дітей комфортними умовами для навчання», — підкреслив Міністр Олексій Чернишов.

Також під час робочого візиту на Буковину очільник Мінрегіону перевірив хід реконструкції стадіону в місті Кіцмань. Цей спортивний об’єкт відповідає міжнародним стандартам і тут зможуть займатися 2000 спортсменів. Зокрема, проєкт передбачає оновлення бігових доріжок, трибун, заміну огорожі, електро- та водопровідних мереж, а також озеленення території.

Зазначимо, цьогоріч у межах Програми Президента «Велике будівництво» у Чернівецькій області реалізується 12 об’єктів соціальної інфраструктури, а саме — один заклад охорони здоров’я, чотири садочки, п’ять шкіл та два спортивних об’єкти. Проєкти будівництва та реконструкції, які є частиною цієї Програми, передбачають проведення термомодернізації будівель та врахування вимог безбар’єрності.

Нагадаємо, сьогодні Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов провів нараду у Чернівецькій ОДА, де наголосив, що Центри вакцинації в регіоні мають працювати за зручним для людей графіком.

Запис Олексій Чернишов: У межах Програми Президента «Велике будівництво» цьогоріч на Буковині зводять 12 соціальних об’єктів — це школи, садочки, спортивні та медзаклади вперше з'явився Мінрегіон.

Поділитися
Напишіть коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.
Обов'язкові поля позначені*

Популярні категорії

Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь