Підвищення кваліфікації службовців в органах місцевого самоврядування є надзвичайно важливим, адже якість їхньої роботи впливає на комфорт українців, – Олександр Корнієнко


Грудень 09
18:02 2021

Питання навчання та підвищення кваліфікації посадових і виборних осіб органів місцевого самоврядування залишається надзвичайно важливим, адже від якості їхньої роботи та професійності залежить якість життя наших громадян. На цьому акцентував увагу Перший заступник Голови Верховної Ради України Олександр Корнієнко під час засідання міжнародного «круглого столу», присвяченого Дню місцевого самоврядування в Україні.

«Службовці в органах місцевого самоврядування мають бути професійними та якісно виконувати свою роботу, тому що вони безпосередньо відповідальні за якість надання послуг для українців. Від якості їхньої роботи залежатиме комфорт проживання українських громадян. Тому питання навчання й освіти наших службовців і виборних осіб є надзвичайно важливим. Я тішуся з того, що ця тема з року в рік викликає все більшу цікавість. І ми намагаємося рухатися в тому напрямі, щоби вона була затребувана і самими представниками місцевого самоврядування, і державою», – зазначив Перший заступник Голови Парламенту у своєму вступному слові.

На переконання Олександра Корнієнка, держава має фінансувати підготовку службовців в органах місцевого самоврядування. Він нагадав, що подавав до Державного бюджету України на 2022 рік поправки щодо виділення субвенції на навчання службовців, водночас це питання потребує додаткового обговорення.

 Перший заступник Голови Верховної Ради також зазначив, що кредит довіри, отриманий громадами на минулих виборах, має спонукати службовців якнайшвидше підвищувати свій професійний рівень.

Поділитися
Напишіть коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.
Обов'язкові поля позначені*

Популярні категорії

Останні новини

Олександр Карабиць: «Авто, ввезені як гуманітарна допомога, можна ставити на державний облік, а...

Прочитайте повну статтю

Донеччина: У Костянтинівській громаді триває евакуація родин з неповнолітніми (Відео)

Прочитайте повну статтю

Інна Ящук: Один із пріоритетів для МВС є надання якісної освіти у відомчих навчальних закладах

Прочитайте повну статтю

Україна залишається відданою зміцненню верховенства права й посиленню боротьби з корупцією: Оль...

Прочитайте повну статтю

Володимир Зеленський: «95 наших людей знову вдома»

Прочитайте повну статтю

Ігор Клименко: Повернули з полону 42 співробітників системи Міністерства внутрішніх справ

Прочитайте повну статтю

Сумщина: ворог атакував підрозділ ДСНС – 5 рятувальників поранено

Прочитайте повну статтю

У МВС відбулася міжвідомча нарада з питань реалізації Стратегії боротьби з організованою злочин...

Прочитайте повну статтю
Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь