Поліцейські Кам'янця-Подільського долучилися до дитячого проєкту «Місто моєї мрії»


Грудень 24
15:09 2021

Ідея полягала в тому, щоб дітки писали казки про рідне місто, а відомі у місті дорослі їх озвучували. До цієї почесної місії запросили і поліцейських. 

Ще на початку цього року за ініціативи громадської організації «Батьківська рада Кам'янця-Подільського» та за підтримки міської ради розпочався проєкт серед дітей на кращу казку про рідне місто.

Неочікувано для всіх надійшла просто величезна кількість листів з цікавими конкурсними казками, кожна з яких заслуговувала на увагу. Організатори конкурсу вирішили, що їх треба озвучити, і запросили для цієї поважної місії відомих містян, серед яких були і поліцейські.  

Та на цьому проєкт не закінчився, а отримав продовження у вигляді книги, до якої юні художники намалювали ілюстрації. 

Окрім того, на кожній сторінці поряд з казкою надруковано QR-код, просканувавши який, можна перейти на сторінку з відео, де казочку зачитує відома в місті людина.

Вчора в приміщенні галереї мистецтв відбулась презентація книги за участі її юних ілюстраторів та читців. Кожен, хто долучився, отримав свій примірник та мав можливість поділитися враженнями від участі в проєкті.

— Для мене участь у такому чудовому проєкті — це неабияка відповідальність. Я дуже люблю дітей — у мене самої їх двоє — і бажаю, щоб та безпосередність, доброта і любов до рідного міста супроводжувала їх все життя. А ми, поліцейські, подбаємо про безпеку нашого міста, — сказала Тетяна Чубар, старша інспекторка Кам’янець-Подільського райуправління поліції, яка теж долучилась до цієї ініціативи.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області  

Поділитися
Напишіть коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.
Обов'язкові поля позначені*

Популярні категорії

Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь