Полтавські аудитори протягом січня ‒ квітня 2022 року забезпечили відшкодування втрат на суму 26,1 млн грн


Травень 11
07:22 2022

Фахівці Управління Північно-східного офісу Держаудитслужби в Полтавській області за результатами проведених заходів державного фінансового контролю впродовж січня ‒ квітня 2022 року виявили втрат фінансових та матеріальних ресурсів на загальну суму 39,1 млн грн.

На виконання вимог аудиторів об’єкти контролю забезпечили відшкодування втрат фінансових і матеріальних ресурсів на суму 26,1 млн грн.

За підсумками проведених державних фінансових аудитів з початку 2022 року попереджено втрат фінансових та матеріальних ресурсів через неефективні управлінські дії або рішення на суму 42,1 млн грн.

Правоохоронним органам передано матеріали 14 заходів державного фінансового контролю, за результатами розгляду яких розпочато 7 досудових розслідувань, до кримінальних проваджень долучено матеріали 3 заходів. 

За порушення законодавства про закупівлі двох посадових осіб об’єктів контролю притягнуто до адміністративної відповідальності, двох посадових  осіб ‒ до дисциплінарної відповідальності.

Керівники місцевих органів влади, підприємств та організацій за результатами заходів державного фінансового контролю прийняли 14 управлінських рішень і ‒ до виконання 39 пропозицій за результатами державних фінансових аудитів.

Пресслужба Управління Північно-східного офісу

Держаудитслужби в Полтавській області

Поділитися
Напишіть коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.
Обов'язкові поля позначені*

Популярні категорії

Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь