Представники МВС взяли участь у міжнародній зустрічі координаторів програми СEPOL EXCHANGE Агентства Європейського Союзу з підготовки співробітників правоохоронних органів (CEPOL)


Грудень 13
17:14 2021

Сьогодні, 13 грудня, у місті Будапешт (Угорщина) відбулась щорічна зустріч координаторів з питань обміну Агентства Європейського Союзу з підготовки співробітників правоохоронних органів CEPOL. Участь у заході взяли близько 26 координаторів з числа держав-членів ЄС, країн-кандидатів в ЄС, країн-потенційних кандидатів, а також країн Східного партнерства, які мають робочі домовленості з CEPOL. 

Міністерство внутрішніх справ України представила головний спеціаліст відділу організації освітньої та наукової діяльності управління професійної освіти та науки Департаменту персоналу МВС Ірина Йовенко.

Ключовими питаннями порядку денного даної зустрічі є організація та реалізація програми обміну у 2021 році та перспектива розвитку співпраці в майбутньому.

Програма обміну виконує одну з ключових цілей CEPOL – розвиток європейської культури правоохоронних органів. Вона спрямована на посилення співпраці в боротьбі зі злочинністю шляхом навчання та надає учасникам можливість ознайомитися з методами роботи інших країн, сприяючи довірі та співпраці між представниками правоохоронних органів з усієї Європи та за її межами.

ДП МВС України

Поділитися
Напишіть коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.
Обов'язкові поля позначені*

Популярні категорії

Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь