Представники засобів масової інформації допомагають рятувальникам навчати громадян правилам пожежної безпеки у власних помешканнях


Грудень 08
12:10 2021

Профілактична робота серед мешканців країни потребує об'єднання зусиль не лише екстрених служб, а й представників громадськості, волонтерів, а також журналістів.

Не випадково саме представників засобів масової інформації називають "четвертою владою". Тож, озброївшись фактами, статистикою та корисними порадами, рейдові групи у складі представників екстрених служб та ЗМІ вирушили населеними пунктами України з важливою місією.

Так, у Києві, де з початку року сталося вже більш ніж 2 500 тисяч пожеж у помешканнях громадян, профілактична робота відбулася у Подільському районі міста. Про це у сюжеті Телевізійної служби новин телеканалу "1+1".

Про те, як убезпечити своє помешкання під час використання газових приладів, йдеться у сюжеті телеканалу "Херсон Плюс". У ньоу рятувальники та представники газової служби діляться корисними порадами.

На Миколаївщині до профілактичної роботи залучаються й представники підрозділів місцевої пожежної охорони. Про це, зокрема, знімальна група "Суспільне: Миколаїв" розповідає у своєму сюжеті. 

На Волині 7 грудня, під час чергового рейду на території Торчинської територіальної громади, рятувальники вручили громадянам сповіщувачі диму й чадного газу, надані представництвом Спільного технічного секретаріату Програми транскордонного співробітництва «Польща – Білорусь – Україна 2014 – 2020». Участь у заході взяли і журналісти каналу "Суспільне: Волинь":

Загалом, така робота проводиться регулярно, проте з огляду на кількість пожеж, що стаються в опалювальний період, вона буде посилена.

Поділитися
Напишіть коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.
Обов'язкові поля позначені*

Популярні категорії

Останні новини

Три мільярди гривень залучили Держгеонадра у державний бюджет цього року

Прочитайте повну статтю

Запрацював штаб згуртованих громад

Прочитайте повну статтю

"Співпраця МВС України та Польщі набуває нової форми активності", – Ігор Клименко

Прочитайте повну статтю

Перший заступник Голови Верховної Ради України Олександр Корнієнко виступив на XVIII Українськи...

Прочитайте повну статтю

Олександр Корнієнко зустрівся з делегацією Риксдагу Швеції: обговорено інвестиції та співпрацю...

Прочитайте повну статтю

Перший заступник Голови Верховної Ради України Олександр Корнієнко обговорив з представниками «...

Прочитайте повну статтю

Окупанти третій день поспіль атакують Кривий Ріг: поліцейські продовжують фіксувати наслідки уд...

Прочитайте повну статтю

Виставка SIAT 2024: нові горизонти для українського агробізнесу

Прочитайте повну статтю
Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь