Сенсація

ПРО РОБОТИ НА ДОРОГАХ ДЕРЖАВНОГО ЗНАЧЕННЯ СТАНОМ НА 15 ЛИСТОПАДА


Листопад 15
13:04 2021

На дорогах державного значення Івано-Франківської області триває будівельно-ремонтний сезон. У рамках Національного проекту «Велике будівництво» роботи здійснювалися на багатьох об’єктах.

На шляхопроводі через залізничну колію та р. Любіжня на км 254+302 а/д Н-09 Мукачево – Львів забетоновано плиту проїзної частини. Нанесено підґрунтовку для проведення гідроізоляції. Триває монтаж металевих конструкцій тротуарів.

На мосту через р. Рибниця в селі Рожнів на км 28+750 а/д    Т-09-09 Снятин – Косів – Старі Кути триває бетонування балок прогонової будови та влаштування консолей на пішохідні основи.

Продовжуємо реконструкцію а/д М-30 Стрий – Ізварине на км 44+297 – км 61+197. Тут триває будівництво двох мостів у Княгиничах. На різних ділянках здійснюється  стабілізація ґрунтової основи, фрезерування основи старого дорожнього одягу, влаштування вирівнювального шару крупнозернистого асфальтобетону.

На а/д Н-18 Івано-Франківськ – Тернопіль у рамках капітального ремонту  триває ремонт трьох мостів та оновлення існуючих кільцевих розв’язок на об’їзній Тисмениці. 

У рамках поточного середнього ремонту цієї дороги вирівнювальний шар крупнозернистого асфальтобетону влаштовано на межі із Тернопільською областю в селі Діброва, де триває і ремонт чотирьох мостів.

Наносимо горизонтальну дорожню розмітку на всій протяжності а/д Р-21 Долина – Хуст. Триває влаштування пішохідних доріжок і тротуарів у Долині, Вигоді, Мислівці та Вишкові.

На а/д Р-24 Татарів – Кам’янець – Подільський у селі Ценява розпочато влаштування з’їздів і тротуарів. У Берем’янах облаштовані пішохідні доріжки та бар’єрне огородження. Тривають роботи зі влаштування земполотна на ділянці від Котиківки до Семаківців.

На а/д Р-38 Богородчани – Гута завершується влаштування верхнього шару  асфальтобетону від села Раківчик до Гути. На цій дорозі замінюємо кілька водопропускних труб, зокрема у Дзвинячі.

На вулицях Глібова, Мостиська та частині Окружної міста Калуша, що входить до а/д Т-14-19 Миколаїв – Жидачів – Калуш, уже влаштовано верхній шар ЩМА. На частині вулиці Литвина  є вирівнювальний шар крупнозернистого асфальтобетону. Триває регенерація методом холодного ресайклінгу іншої частини цієї вулиці.

Поділитися
Напишіть коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.
Обов'язкові поля позначені*

Популярні категорії

Останні новини

Рухаємось до членства у ЄС: як представникам громадянського суспільства долучитись до переговор...

Прочитайте повну статтю

Результати двосторонньої зустрічі України та Європейської Комісії з питань скринінгу Розділу 23...

Прочитайте повну статтю

МВС безбар’єрність: як людям із порушенням слуху та мовлення замовити послугу через сервіс «Єди...

Прочитайте повну статтю

Програма розвитку ООН тривалий час є надійним партнером МВС України, – Катерина Павліченко

Прочитайте повну статтю

Курсант ОДУВС – чемпіон світу з таїландського боксу серед молоді

Прочитайте повну статтю

До 20% вдалося збільшити врожайність с/г культур полтавській організації водокористувачів завдя...

Прочитайте повну статтю

Водойми України під пильним наглядом рибоохоронців

Прочитайте повну статтю

Про зміни вимог до перевезення наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів

Прочитайте повну статтю
Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь