Сенсація

Результати розгляду питань порядку денного засідання Вищої ради правосуддя № 91 від 16 грудня 2021 року


Грудень 16
17:09 2021

У засіданні Вищої ради правосуддя взяли участь 15 членів Ради: О.Маловацький, Н.Краснощокова, О.Прудивус, Л.Швецова, О.Блажівська, С.Болотін, В.Говоруха, П.Гречківський, В.Грищук, Л.Іванова, В.Матвійчук, Т.Розваляєва, В.Саліхов, В.Суховий, С.Шелест.

1. Вища рада правосуддя вирішила відрядити суддю Донецького окружного адміністративного суду ДУХНЕВИЧА Олександра Сергійовича до Запорізького окружного адміністративного суду для здійснення правосуддя строком на один рік з  1 січня 2022  року.

Доручити Державній судовій адміністрації України здійснити перерозподіл видатків між судами.

2. Вища рада правосуддя вирішила погодити перерозподіл видатків державного бюджету за кодом економічної класифікації видатків 2113 «Суддівська винагорода» в розрізі судів згідно з додатком 1 до листа Державної судової адміністрації України від  13 грудня 2021 року № 11-21811/21.

Копію рішення надіслати Державній судовій адміністрації України.

3. Вища рада правосуддя вирішила погодити перерозподіл видатків державного бюджету за кодами економічної класифікації видатків 2210 «Предмети, матеріали, обладнання та інвентар», 2240 «Оплата послуг (крім комунальних)», 2273 «Оплата електроенергії», 2274 «Оплата природного газу» в розрізі судів згідно з додатком до листа Державної судової адміністрації України від 7 грудня 2021 року № 11-21468/21.

Копію рішення надіслати Державній судовій адміністрації України.

4. Вища рада правосуддя вирішила погодити перерозподіл видатків державного бюджету за кодом економічної класифікації видатків 2111 «Заробітна плата» в розрізі судів згідно з  додатком до листа Державної судової адміністрації України від 16 грудня 2021 року № 11-21989/21.

Копію рішення надіслати Державній судовій адміністрації України.

5. Вища рада правосуддя вирішила погодити звернення Державної судової адміністрації України до Міністерства фінансів України з поданням щодо внесення змін до розпису в частині розподілу збільшення планових показників за спеціальним фондом державного бюджету в межах додаткової потреби судів у видатках споживання в обсязі 189 718,46 тис. грн згідно з додатком 1 до листа Державної судової адміністрації України від 7 грудня 2021 року № 11-21491/21.

Копію цього рішення надіслати Державній судовій адміністрації України.

6. Вища рада правосуддя вирішила погодити звернення Державної судової адміністрації України до Міністерства фінансів України з поданням щодо внесення змін до розпису в частині розподілу збільшення планових показників за спеціальним фондом державного бюджету в межах додаткової потреби судів у видатках споживання в обсязі 173 475,6 тис. грн згідно з додатком 1 до листа Державної судової адміністрації України від 14 грудня 2021 року № 11-21886/21.

Погодити перерозподіл видатків державного бюджету за кодами економічної класифікації видатків 2111 «Заробітна плата», 2120 «Нарахування на оплату праці», 2240 «Оплата послуг (крім комунальних)» та 2730 «Інші виплати населенню» у розрізі судів згідно з додатком 3 до листа Державної судової адміністрації України від 14 грудня 2021 року № 11-21886/21.

Копію цього рішення надіслати Державній судовій адміністрації України.

7. Вища рада правосуддя ухвалила залишити без розгляду заяву ГІЗАТУЛІНОЇ Людмили Василівни про звільнення з посади заступника Голови Державної судової адміністрації України.

8. Вища рада правосуддя вирішила звільнити ГІЗАТУЛІНУ Людмилу Василівну з посади заступника Голови Державної судової адміністрації України за угодою сторін 10 січня 2022 року.

9. Вища рада правосуддя вирішила покласти тимчасово, з 10 лютого  2022 року до призначення у встановленому порядку Голови Державної судової адміністрації України, але не довше ніж до 10 травня 2022 року, виконання обов’язків Голови Державної судової адміністрації України на заступника Голови Державної судової адміністрації України САЛЬНІКОВА Олексія Олександровича.

Встановити, що у разі короткотривалої відсутності (хвороба, відрядження, відпустка тощо) тимчасового виконувача обов’язків Голови Державної судової адміністрації України обов’язки Голови Державної судової адміністрації України тимчасово виконує заступник Голови Державної судової адміністрації України Чорнуцький Сергій Петрович.

10. Вища рада правосуддя вирішила затвердити штатний розпис Вищої ради правосуддя на 2022 рік у редакції та ввести його в дію з 1 січня 2022 року.

11. Вища рада правосуддя вирішила погодити встановлення розміру премії за фактично відпрацьований час у грудні 2021 року ПАРХАЦЬКІЙ Тетяні Миколаївні, керівнику секретаріату Вищої ради правосуддя; СЕРЬОГІНУ Олександру Юрійовичу, заступнику керівника секретаріату – начальнику відділу з питань запобігання і виявлення корупції секретаріату Вищої ради правосуддя.

12. Вища рада правосуддя ухвалила повідомлення про необхідність розгляду питання щодо відрядження суддів до Авдіївського міського суду Донецької області повернути до Державної судової адміністрації України.

13. Вища рада правосуддя ухвалила повідомлення про необхідність розгляду питання щодо відрядження суддів до Попаснянського районного суду Луганської області повернути до Державної судової адміністрації України.

14. Вища рада правосуддя ухвалила повідомлення про необхідність розгляду питання щодо відрядження суддів до Кам’янсько-Дніпровського районного суду Запорізької області повернути до Державної судової адміністрації України.

15. Вища рада правосуддя вирішила продовжити до 27 грудня 2021 року строк надання суддями згоди на відрядження до Лугинського районного суду Житомирської області.

Затвердити текст оголошення про продовження строку надання суддями згоди на відрядження до Лугинського районного Житомирської області та оприлюднити його на вебсайті Вищої ради правосуддя.

16. Вища рада правосуддя вирішила розпочати процедуру відрядження судді до Васильківського районного суду Дніпропетровської області.

Затвердити текст оголошення про початок процедури відрядження судді  та оприлюднити його на вебсайті Вищої ради правосуддя.

17. Вища рада правосуддя вирішила розпочати процедуру відрядження суддів до Дніпровського районного суду міста Києва.

Затвердити текст оголошення про початок процедури відрядження суддів  та оприлюднити його на вебсайті Вищої ради правосуддя.

18. Вища рада правосуддя вирішила розпочати процедуру відрядження суддів до Центрально-Міського районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області.

Затвердити текст оголошення про початок процедури відрядження суддів  та оприлюднити його на вебсайті Вищої ради правосуддя.

Поділитися
Напишіть коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.
Обов'язкові поля позначені*

Популярні категорії

Останні новини

«Росія неодмінно відповість за жахливі злочини в Україні», – заступниця Держсекретаря США Узра...

Прочитайте повну статтю

Українці подали через Єдиний реєстр зброї вже майже 476 тисяч заяв на отримання різних видів до...

Прочитайте повну статтю

Олександр Корнієнко: Маємо вибудовувати механізми, щоб представники на місцях ставали більш спр...

Прочитайте повну статтю

Відбувся практичний семінар на тему: «Постзаконодавчий контроль як інструмент оцінки якості зак...

Прочитайте повну статтю

Відбулась презентація дослідження «Статус депутатів місцевих рад»

Прочитайте повну статтю

У Верховній Раді України зареєстровано проєкт Закону України «Про внесення змін до деяких закон...

Прочитайте повну статтю

Ігор Клименко зустрівся із Віце-Прем’єр-Міністром, Міністром внутрішніх справ Румунії Кетеліном...

Прочитайте повну статтю

«Підписано Угоду про співробітництво у галузі запобігання, обмеження та пом’якшення наслідків н...

Прочитайте повну статтю
Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь