Робота ФДМУ на прифронтових територіях: перевиконання плану приватизації, нові договори оренди та фіксація завданих збитків


Вересень 16
18:04 2024

З перших днів війни Чернігів був оточений практично з усіх боків і потерпав від артилерійських обстрілів та бомбардувань літаками. Тоді більшість працівників управління встигла виїхати з міста, інші після руйнування двох мостів через річку Десна, залишилися у Чернігові. Попри те, що діяльність установи фактично припинилася, двоє працівників майже щодня виходили на роботу до нашого офісу з метою розміщення військових частин та інших силових формувань, у порядку визначеного законом.

У травні 2023 року, після відновлення роботи управління Фонду державного майна України, практично усі працівники повернулися до Чернігова та  продовжили роботу.

Завдяки якісній та командрій роботі працівників управління вдалося перевиконати річний план надходжень з приватизації до держбюджету на 22 млн гривень (планове завдання — 75 млн гривень, результат сьогодні — 97 млн гривень). Знайшли інвесторів 19 об’єктів, у тому числі 2 єдині майнові комплекси.

Крім того, онлайн-аукціони з приватизації та оренди демонструють конкуренцію та бажання бізнесу розвиватися. Кількість учасників торгів з приватизації становить від 2 до 11 потенційних інвесторів, з оренди — від 1 до 3. 

Найближчим часом на Чернігівщині відбудуться нові, не менш цікаві, аукціони з приватизацації. Мова йде про «Чернігівторф», «Ніжинський комбінат хлібопродуктів N2», Криськівський спиртовий завод, Ічнянський спиртовий завод та 57 об’єктів  нерухомості. 

Також правцівники представництва ФДМУ здійснюють одну з критично важливих функцій — фіксація завданих збитків підприємствам, які перебувають в управлінні Фонду держмайна. Вже зафіксовано близько 5-ти підприємств, які зазнали повного або часткового руйнування внаслідок ворожої атаки.

Поділитися
Напишіть коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.
Обов'язкові поля позначені*

Популярні категорії

Останні новини

Вітаємо колег Офісу протидії рейдерству — структурному підрозділу вже 4 роки!

Прочитайте повну статтю

Екіпаж "Білих янголів" евакуював з лінії фронту мешканців Миролюбівки

Прочитайте повну статтю

Прикордонники отримали новітні мобільні тепловізійні комплекси від Європейського Союзу

Прочитайте повну статтю

Історія подружжя поліцейської та рятувальника, які щодня піклуються про безпеку людей у прикорд...

Прочитайте повну статтю

Телеграм-канал, який поширював інформацію про теракти у Львові, заблоковано

Прочитайте повну статтю

Українська делегація вивчає іспанську систему контролю за рибальством

Прочитайте повну статтю

Делегати ХХ чергового з'їзду суддів України призначили суддю Конституційного Суду України

Прочитайте повну статтю

Фішинг та фейкові акаунти: як захистити себе від інтернет-шахраїв

Прочитайте повну статтю
Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь