Сенсація

Системний внесок рибоохоронців Держрибагентства у зміцнення обороноздатності України


Жовтень 25
15:08 2024

Системна підтримка ЗСУ – це інвестиція в наше спільне майбутнє як вільної та незалежної держави. Тому рибоохоронці Держрибагентства, продовжуючи здійснювати рибоохоронні рейди в умовах воєнного стану, тісно співпрацюють з обласними військовими адміністраціями та регулярно передають вилучені браконьєрські сітки, що перейшли у власність держави, на потреби українських захисників.

Зокрема, для плетіння маскувальних засобів, які роблять наших бійців і техніку непомітними «привидами», облаштування фортифікаційних споруд, що захищають військовослужбовців від дронів та інших загроз.

Так, днями, внесок у підтримку наших воїнів зробили працівники Дніпропетровського рибоохоронного патруля Держрибагентства, передавши на потреби ЗСУ 213 сітних знарядь лову загальною довжиною 15 600 метрів.

Дякуємо колегам за допомогу і запрошуємо всіх небайдужих громадян долучатися до підтримки наших захисників. Кожна ваша дія на підтримку армії – це крок до нашої спільної мети – перемоги над агресором.

Водночас частину браконьєрських знарядь лову, які непридатні для використання в Збройних Силах України, дніпропетровськими рибоохоронцями було знищено. Загалом утилізовано майже 500 сіток, раколовок, «екранів», «павуків», ятерів, драчів, острог, електровудок та остей. Загальна довжина знищених сітних знарядь лову становила понад 14 км.

Знищувалися знаряддя лову, конфісковані у порушників відповідно до рішень судів і згідно з актами виявлення та вилучення безгосподарського майна. Ліквідація здійснювалася шляхом приведення заборонених знарядь лову у непридатність – рубанням та різанням.

Захід відбувся за участі представників Соборного відділу державної виконавчої служби м. Дніпро, Головного управління Державної податкової служби у Дніпропетровській області та Дніпровської міської ради.

Поділитися
Напишіть коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.
Обов'язкові поля позначені*

Популярні категорії

Останні новини

Практика застосування дисциплінарних стягнень до арбітражних керуючих за період 2020-2024 років

Прочитайте повну статтю

Апеляційна палата ВАКС залишила в силі рішення першої інстанції про стягнення російських активі...

Прочитайте повну статтю

Одна жінка загинула, десятеро поранено:поліцейські Харківщини задокументували наслідки злочинів...

Прочитайте повну статтю

Як зареєструвати розмитнене авто у сервісному центрі МВС

Прочитайте повну статтю

Новий світовий рекорд від українських рятувальників

Прочитайте повну статтю

89% українців підтримують державну політику пам'яті: ключові дані соціології від УІНП

Прочитайте повну статтю

«Локальна пам'ять»: меморіальні заходи російсько-української війни та інші новини регіонів

Прочитайте повну статтю

Системний внесок рибоохоронців Держрибагентства у зміцнення обороноздатності України

Прочитайте повну статтю
Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь