У Службі автодоріг Запорізької області провели громадське обговорення щодо присвоєння балковому мосту імені Олександра Шандиби


Грудень 07
15:15 2021

Сьогодні, 7 грудня, в Службі автомобільних доріг у Запорізькій області провели громадське обговорення пропозиції щодо присвоєння балковому мосту (міст через р. Старий Дніпро з підходами до нього — споруди №№ 3, 4 та 5), що входить до складу Автотранспортної магістралі через р. Дніпро в м. Запоріжжя, ім’я Олександра Шандиби, колишнього заступника начальника запорізької САД, який керував будівництвом цього мосту та доклав чимало зусиль задля втілення проекту в життя.

Долучитись до обговорення за допомоги Zoom-конференції міг кожен, хто завчасно висловив бажання взяти участь у заході та зареєструвався за вказаними в оголошенні контактами.

Так, після виступу начальника Служби Олега Галича та його заступника Олександра Горбаня, свою підтримку даній ініціативі висловили: головний технічний менеджер проекту компанії “Онур” Озджан Башказанджи та головний інженер проектного інституту “Дніпродіпротранс” Віталій Марочка.

Від міської влади Запоріжжя участь у громадському обговоренні брав керуючий справами Запорізької міської ради Олександр Голтвенко.

Підсумки громадського обговорення щодо присвоєння балковому мосту імені Олександра Шандиби будуть опубліковані на офіційній сторінці Служби автомобільних доріг у Запорізькій області протягом 14 днів.

Поділитися
Напишіть коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.
Обов'язкові поля позначені*

Популярні категорії

Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь