Україна представила GovTech-інновації на Smart Country Convention у Берліні


Жовтень 18
15:04 2024

Smart Country Convention — це провідний європейський захід, присвячений цифровізації державних послуг та розвитку смарт-міст. 

Під час заходу українські компанії презентували свої розробки й послуги міжнародній аудиторії. Також вони провели понад 160 B2B зустрічей з представниками державного і приватного секторів Німеччини, Латвії, Польщі, Литви та інших країн. Крім того, відбулася зустріч із Латвійською делегацією та Germany Trade & Invest для обговорення інвестиційних можливостей. 

На окремій сайдподії SCCON виступив Андрій Ремізов, директор «Офісу з розвитку підприємництва та експорту». Він поділився досвідом цифровізації державних послуг в Україні, зокрема презентував досягнення національного проєкту Дія.Бізнес та останні оновлення в диджитал-послугах для малого та середнього бізнесу.

Участь України в Smart Country Convention підтвердила високий рівень інноваційної спроможності українських компаній та відкрила нові можливості для міжнародного співробітництва у сфері GovTech та смарт-рішень.

Колективний  стенд України на SCCON 2024 організований Офісом з розвитку підприємництва та експорту, національним проєктом Дія.Бізнес спільно з IT Ukraine Association.

Поділитися
Напишіть коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.
Обов'язкові поля позначені*

Популярні категорії

Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь