В Одеському державному університеті внутрішніх справ розпочала роботу Міжнародна наукова конференція «Морська безпека Балто-Чорноморського регіону: виклики та загрози»


Грудень 23
11:11 2021

Співорганізаторами заходу виступили: Інститут законодавства Верховної Ради України, Рада національної безпеки і оборони України, Одеський державний університет внутрішніх справ, Військова академія (м. Одеса), Національна академія Служби безпеки України, Одеський національний морський університет, Національний університет водного господарства та природокористування, Інститут кримінального права і прикладної кримінології (м. Кишинів), Седлецький природничо-гуманітарний університет, Гданська академія фізичного виховання та спорту імені Єнджея Снядецького, Центр українсько-європейського наукового співробітництва.

Відкрив науковий захід ректор ОДУВС доктор юридичних наук, професор Сергій Кузніченко, який відмітив, що на конференцію подали матеріали 238 учасників з 54 закладів вищої освіти 5-ти країн Балто-Чорноморського регіону.

Конференція проводиться відповідно до концепції, що закладена Указом Президента України від 03.12.2021 № 617/2021 «Про деякі заходи щодо відновлення та розвитку морських наукових досліджень і науково-дослідного флоту».

З привітальним словом до присутніх звернувся заступник міністра внутрішніх справ України Богдан Драп'ятий, який зазначив, що проведення міжнародної конференції «Морська безпека Балто–Чорноморського регіону: виклики та загрози» на базі Одеського державного університету внутрішніх справ – якому невдовзі виповниться 100 років, і який знаходиться неподалік від Чорного моря – є правильною і символічною ініціативою.

«Глибоко переконаний, що об’єднавши зусилля міжнародної спільноти, політиків, державотворців, органів місцевого самоврядування, науковців, державних службовців, неурядових громадських організацій – ми зможемо ефективно захищати національні інтереси та зокрема у сфері морської безпеки України», - додав заступник міністра.

Поділитися
Напишіть коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.
Обов'язкові поля позначені*

Популярні категорії

Останні новини

Запоріжжя: до 22 зросла кількість постраждалих внаслідок обстрілу

Прочитайте повну статтю

Харківщина. Троє поліцейських дістали поранення внаслідок обстрілу росіянами

Прочитайте повну статтю

Поліцейський офіцер громади отримав поранення під час авіаудару рф на Донеччині

Прочитайте повну статтю

В екосистемах 7 областей України триває ліквідація 18 масштабних пожеж

Прочитайте повну статтю

Держрибагентство та громадськість об’єднали зусилля у боротьбі зі сміттєвим забрудненням водойм

Прочитайте повну статтю

Посібник з проєктування енергоефективних дошкільних закладів освіти викладено у відкритий досту...

Прочитайте повну статтю

Держенергоефективності та Австрійське енергетичне агентство зміцнюють співпрацю для прискорення...

Прочитайте повну статтю

Які дані достатні для ідентифікації клієнта в ордері дослідила РАУ

Прочитайте повну статтю
Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь