#Велике_Будівництво працевлаштовує мешканців сіл Сватівщини


Листопад 11
22:02 2021

Олександр Рябов – дорожній робітник  –  мешканець села Містки, Сватівського району Луганської області. Він  знайшов роботу завдяки президентської програмі  #Велике_Будівництво.

У поточному сезоні  він працював  недалеко від дому, адже саме тут дорожники ТОВ «БК ЄВРОДОР» проводять поточний середній ремонт автомобільної дороги Н-26  Ремонт траси «Чугуїв – Мілове». Роботи проводилися за маршрутом від села Містки в сторону Старобільська.

За словами  Олександра Рябова,  цю роботу йому порадив родич. «На селі робота також є, але платять мало. Приємно також, що ремонтуємо дорогу поблизу рідного села, яку роками до цього не ремонтували», – додав Олександр Рябов.

Нагадаємо, у рамках проєкту #Велике_Будівництво на Луганщині ведеться поточний  середній ремонт автомобільної дороги Н-26. Підприємством ТОВ «БК ЄВРОДОР» виконувалися  роботи на двох ділянках км 161+000 – 167+000 та 167+000 – 175+000. Окрім укладання асфальтобетону,   встановили бордюри, влаштували  бруківку на тротуарах. На будівництві працювали мешканці села Містки.

На фото – Олександр Рябов (раніше працював в енергомережі), Василь Мусіюк – укладальник бордюрів, дорожній робітник (раніше працював на маслозаводі); плиточники - Андрій Олександрович Огданський (колишній військовослужбовець), Владислав Дубовий (у минулому - працівник райдержадміністрації), Олександр Леонідович Огданський (механізатор).

Про хід виконання робіт на дорогах Луганщини – читайте у наступних повідомленнях Служби автомобільних доріг у Луганській області. Для цього вам необхідно підписатися  на сторінку Служби автомобільних доріг у Луганській області у Фейсбуці, а також на сайт Укравтодору.

Прес-служба Служби автомобільних доріг у Луганській області.

Слідкуйте за новинами! Підписуйтесь на сторінку Служби автомобільних доріг у Луганській області у Фейсбуці.

Поділитися
Напишіть коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.
Обов'язкові поля позначені*

Популярні категорії

Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь