#Велике_Будівництво. Роботи на дорозі Н-26 поблизу села Новоспасівка закінчені


Грудень 09
00:10 2021

Продовжуємо розповідати про виконані роботи на автомобільній дорозі національного значення Н-26 Чугуїв – Мілове. Дорожники  ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл»  працювали  на двох ділянках: км 230+000 – км 265 + 000 (від Євсуга до Біловодська), км 265+000 – км 300 + 885 (від Біловодська до Мілового).

На фото – Роботи  поблизу  села Новоспасівка (Старобільській район, Луганської області) закінчені. Фото з дрону зроблені на ділянці км 265+000 – км 300 + 885 (маршрут від Біловодська до Мілового).

Що було зроблено? Відбулися роботи по розширенню дороги, згідно з проєктом. Відфрезерована  ділянка до селища Мілового, укладена  посилена основа. Потім було укладено два шари асфальтобетону.  Проведено  роботи з облаштування примикань, з’їздів; укріплення узбіччя. Проведені   роботи з організації дорожнього руху. 

Одночасно приводилося  до ладу узбіччя;  розчищена  придорожня смуга від чагарників та дрібнолісся. 

Встановили нові зупинки транспорту, нанесли  розмітку.  Днями планується встановлення метеостанції у Міловому. Зазначена ділянка дороги  проходить через населенні пункти – Стрільцівка, Новострільцівка, Великоцьк, Мілове. Місце розташування на мапі.

Нова дорога підходить впритул до контрольно-пропускного пункту «Мілове». Окрім зазначених ділянок, на дорозі Н-26 проводилися  роботи на інших ділянках. Роботи будуть продовжені у 2022 році.

У Службі автомобільних доріг у Луганській області, за підтримки Укравтодору, розробляються  плани щодо  ремонту мостів на дорозі Н-26, а саме – міст через річку Євсуг на км 229 + 593 (місце на мапі),  міст через річку Борова на км 167 + 076 (місце на мапі).

Всього на території Луганської області налічується 5912 км автомобільних доріг загального користування, у тому числі на контрольованій території – 3629 км. Мережа автомобільних доріг  державного значення налічує 1200 км.  Дороги місцевого значення знаходяться на балансі Луганської облдержадміністрації та органів місцевого самоврядування.

Всього за проєктом «Велике Будівництво» упродовж трьох років (2020, 2021 та 2022 рр.) капітальним та поточним ремонтом буде охоплено близько 650 км доріг. Це більш ніж половина доріг державного значення (1200 км)  Луганщини.

Про хід виконання робіт на мостах та дорогах Луганщини – читайте у наступних повідомленнях Служби автомобільних доріг у Луганській області. Для цього вам необхідно підписатися  на сторінку Служби автомобільних доріг у Луганській області у Фейсбуці, а також на сайт Укравтодору.

Прес-служба Служби автомобільних доріг у Луганській області.

Слідкуйте за новинами! Підписуйтесь на сторінку Служби автомобільних доріг у Луганській області у Фейсбуці.

Поділитися
Напишіть коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.
Обов'язкові поля позначені*

Популярні категорії

Останні новини

Більше 100 учасників долучились до обговорення проєкту Закону України про криміналізацію поруше...

Прочитайте повну статтю

В інформаційному ресурсі «Міжархівний пошуковий портал» доступні понад 10 млн сканкопій докумен...

Прочитайте повну статтю

Україна та ЄС розвивають співпрацю в галузі критичної сировини 

Прочитайте повну статтю

Українські рятувальники встановили нові світові рекорди

Прочитайте повну статтю

Вибухотехніки поліції знешкодили бойову частину ворожої крилатої ракети, яка не здетонувала (Ві...

Прочитайте повну статтю

Ігор Клименко взяв участь у засіданні РНБО під головуванням Президента України

Прочитайте повну статтю

ДПСУ та НГУ отримали військові медичні автобуси від НАТО

Прочитайте повну статтю

«Техніка, що рятує»: Водою або піною? Автомобіль повітряно-пінного гасіння АППГ-6/5-60

Прочитайте повну статтю
Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь