#Велике_Будівництво. Розмітка в смт. Новоайдар на дорозі Н-21


Листопад 25
00:05 2021

Завершена розмітка на  дорозі Н-21 на маршруті від Старобільська до Новоайдару. Роботи на автодорозі Н-21 (Старобільськ – Луганськ – Хрустальний – Макіївка – Донецьк), від Старобільська до Новоайдару були розпочаті в 2020 році.  У поточному році – відбулося завершення всіх робіт, включаючи роботи з організації дорожнього руху.

Ремонт  дороги  Н-21 проводився у рамках проєкту #Велике_Будівництво. Роботи виконували два підрядники,  у кожного по 20 кілометрів дороги:    ТОВ «Ростдорстрой» (км 0 +000 – км 20 +000)  та ТОВ «Автомагістраль-Південь»  (км 20+000 – км 39+960). 

Дорога проходить через населені пункти  Старобiльськ, Половинкине, Байдівка, Шульгинка, Штормове, Переможне, Денежникове, Новоайдар. Місце розташування ділянки на мапі

На фото можна подивитися  нанесену розмітку на новій дорозі Н-21 (Новоайдар),  роботи проводились ТОВ «Автомагістраль-Південь».

Перед нанесенням розмітки було закінчено  влаштування бар’єрного огородження, пішохідного огородження, встановлення автопавільйонів у місцях зупинок транспорту. Відтепер нанесена дорожня  розмітка, завершено встановлення сигнальних стовпчиків. На пішохідних переходах – встановлення освітлення. 

На ділянці (км 0 +000 – км 20 +000)  – виїзд із Старобільська, підготовлена площадка для встановлення Укртрасбезпекою  пересувного габаритно-вагового комплексу (ГВК) – Державна служба України з безпеки на транспорті (Укртрансбезпека). 

Всього на території Луганської області налічується 5912 км автомобільних доріг загального користування, у тому числі на контрольованій території – 3629 км. Мережа автомобільних доріг загального користування державного значення налічує 1200 км.  Дороги місцевого значення знаходяться на балансі Луганської облдержадміністрації та органів місцевого самоврядування.

У 2020 році за Національною програмою «Велике будівництво» було відремонтовано– 136 км доріг, у 2021-му – 225 км доріг, у 2022 році плануємо– 288 км доріг.

Всього за проєктом «Велике Будівництво» упродовж трьох років (2020, 2021 та 2022 рр.) капітальним та поточним ремонтом буде охоплено близько 650 км доріг. Це більш ніж половина доріг державного значення (1200 км)  Луганської області.

На фото –  дорога Н-21, Новоайдар, Луганська область.

Служба автомобільних доріг у Луганській області закликає всіх учасників дорожнього руху – дотримуйтесь Правил дорожнього руху: не перевищуйте швидкість, користуйтесь пасками безпеки, дотримуйтесь безпечної дистанції під час руху, звертайте увагу на попереджувальні знаки та дбайте про власну безпеку та безпеку інших. Будьте уважними! Бережіть себе та оточуючих.

Прес-служба Служби автомобільних доріг у Луганській області.

Слідкуйте за новинами! Підписуйтесь на сторінку Служби автомобільних доріг у Луганській області у Фейсбуці.

Поділитися
Напишіть коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.
Обов'язкові поля позначені*

Популярні категорії

Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь