Відзначено переможців Всеукраїнського конкурсу творчих робіт серед молоді: цього року надійшла рекордна кількість робіт


Жовтень 22
18:02 2024

У НАДС традиційно нагородили переможців Всеукраїнського конкурсу творчих робіт серед молоді. Ініціатива його проведення належить НАДС і Центру адаптації державної служби до стандартів ЄС. Мета – підтримати молодь, покращити суспільне сприйняття роботи державних службовців та зацікавити молоде покоління до роботи в державних установах.

«Національне агентство України з питань державної служби активно працює з молоддю. Ми зацікавлені посилювати управлінський потенціал держави через залучення талановитих, мотивованих молодих спеціалістів. Тому готові обговорювати будь-які ідеї. Для цього у 2020-му започаткували Всеукраїнський конкурс творчих робіт серед молоді. Бачимо у ньому майданчик із пошуку креативних молодих людей, здатних генерувати інновації. А для вас це – нагода довести собі і своїй країні власну професійну й управлінську спроможність», - зазначила Голова НАДС Наталія Алюшина. 

Привітали переможців й партнери конкурсу, а саме: Джулія Бруссард, заступниця голови офісу ООН Жінки в Україні, Олег Ватаманюк, координатор проєктів Фонду Ганса Зайделя в Україні, Ганна Скриль, експертка Швейцарсько-українського проєкту DECIDE «Децентралізація для розвитку демократичної освіти», Ірина Свірі, експертка Проєкту EU4PAR, Олена Урсу, програмна експертка, керівниця групи проєктів з демократичного врядування, програма розвитку ООН в Україні, Єгор Міненко, голова Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Спілка молодих державних службовців України».

Враженнями від конкурсу поділилися Тетяна Козирська, керівник апарату Херсонської обласної державної адміністрації, Андрій Іванченко, проректор з науково-педагогічної роботи, соціально-економічного розвитку та молодіжної політики Національного університету «Запорізька політехніка», Ольга Чебаненко, заступник директора з навчально-виховної роботи Комунального закладу освіти «Покровський центр підготовки і перепідготовки робітничих кадрів» Дніпропетровської обласної ради, Лариса Полякова, проректор з наукової, інноваційної роботи та міжнародної співпраці Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького та учасники конкурсу.

Кілька слів власне про сам конкурс. Цьогоріч він стартував 24 червня 2024 року. Конкурсні роботи приймалися у семи номінаціях: «Рівні права і можливості жінок і чоловіків», «Політична освіта та політична культура», «Молодь у системі публічного управління: новітні підходи та перспективи», «Відбудова та відновлення системи освіти в умовах воєнного стану», «Публічна служба моєї мрії», «Інструменти ефективності в державних установах», «Відновлення України на цінностях прав людини». До оргкомітету подано 249 робіт, з яких 209 – текстових та 40 – відео робіт. До речі, цього року суттєво зросла кількість саме відеоробіт. Найбільша кількість робіт подано у номінації «Рівні права і можливості жінок і чоловіків» (64 роботи). Загалом участь в конкурсі взяли молоді люди із більш ніж 100 міст і містечок України, а також Польщі.

Переможці традиційно відзначені цінними та пам’ятними подарунками. Крім цього, дипломами відзначені освітні заклади, учні й студенти яких найактивніше долучилися до Конкурсу.

Довідково: роботи усіх переможців будуть опубліковані на офіційному вебсайті конкурсу 

Поділитися
Напишіть коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.
Обов'язкові поля позначені*

Популярні категорії

Останні новини

Відзначено переможців Всеукраїнського конкурсу творчих робіт серед молоді: цього року надійшла...

Прочитайте повну статтю

Президент підписав законопроєкт про «прозоре будівництво»

Прочитайте повну статтю

Онлайн-курс: «Інституційний догляд – чому потрібен інший підхід»

Прочитайте повну статтю

Володимир Зеленський: Всю цю ніч і ранок Суми та область – під російськими ударами

Прочитайте повну статтю

Поліцейські евакуювали матір із двома дітьми з найбільш обстрілюваного району Херсонщини

Прочитайте повну статтю

Результати розгляду питань порядку денного засідання Вищої ради правосуддя № 91 від 22 жовтня 2...

Прочитайте повну статтю

Сумські правоохоронці викрили чоловіка, який вчиняв шахрайські злочини та виправдовував збройну...

Прочитайте повну статтю

Довідник безбар’єрності: Взаємодіємо з людьми, що користуються кріслом колісним

Прочитайте повну статтю
Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь