В.о Голови Фонду держмайна України Іванна Смачило взяла участь у другій сесії «Операції з нерухомістю» VІІ Business & Legal Real Estate Forum, який організувала редакція газети «Юридична практика»


Жовтень 02
21:01 2024

Серед запрошених на форум були народні депутати України, представники Міністерства розвитку громад і територій України, судді Верховного Суду України, представники Київської міської державної адміністрації, представники бізнесу та партнери провідних юридичних компаній.

Іванна Смачило під час свого виступу розповіла про виклики та успіхи роботи команди Фонду державного майна України, успішний старт великої приватизації та земельного банку. Окремою темою була розмова про націоналізовані (санкційні) активи та підготовку їх до приватизації.  

“До нас надходять націоналізовані (санкційні) активи, які вже стягнуто в дохід держави. Це вже – державна власність. На сьогодні це понад 1200 активів і вони різні. Але все, що може бути запущено на приватизацію ми опрацьовуємо і готуємо на аукціон. По кожному об’єкту це індивідуальний процес, ми знімаємо всі обтяження, відновлюємо документацію, проводимо всі підготовчі процеси і вже після цього виставляємо об’єкт на прозорий аукціон. Наше завдання – зробити все, щоб покупець отримав максимально прозорий і правильний актив”, – наголосила в.о Голови Фонду Іванна Смачило. 

Насамкінець розповіла про топові об’єкти, які готуються на приватизацію і будуть виставлені на аукціони. Також наголосила, що публічні аукціони дають можливість продати об’єкти за реальну ціну, а інколи і вище ринкової, як ми побачили на прикладі продажу готелю “Україна”.

Вдало продаємо об’єкти державного майна – успішно наповнюємо державний бюджет, з якого фінансуються Сили безпеки та оборони. 

Поділитися
Напишіть коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.
Обов'язкові поля позначені*

Популярні категорії

Останні новини

Медіа про МВС: розповідь гвардійця-снайпера з позивним "Білий"

Прочитайте повну статтю

Представники Посольства Швеції в Україні та Академії Нацгвардії обговорили спільні напрямки спі...

Прочитайте повну статтю

Співробітниці Інституту представили освітянам Тернополя дослідницькі методи вивчення історії

Прочитайте повну статтю

Ловимо раків за правилами: що потрібно знати рибалці

Прочитайте повну статтю

Ігор Клименок обговорив з рибоохоронним патрулем Київщини основні аспекти роботи управління

Прочитайте повну статтю

Програма USAID АГРО допомагає організації водокористувачів відновити зрошення на Харківщині

Прочитайте повну статтю

Інфографіка з оформлення паспортних документів УДМС у Волинській області у вересні 2024 року

Прочитайте повну статтю

За матеріалами ДБР на Волині судитимуть організовану злочинну групу, учасники якої наживались н...

Прочитайте повну статтю
Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь