ЗАПИТ ЛИСТІВ ПРО ЗАЦІКАВЛЕНІСТЬ № QCBS-C2 "Надання консультаційних послуг з питань охоплення соціальними послугами отримувачів соціальної допомоги, яка надається з урахуванням доходу"


Листопад 29
11:10 2021

(консультаційні послуги, відбір фірми)

УКРАЇНА

Проект „Модернізація системи соціальної підтримки населення України”

Угода про позику № 8404-UA від 9 липня 2014 рокуНадання консультаційних послуг з питань охоплення соціальними послугами отримувачів соціальної допомоги, яка надається з урахуванням доходу

Код закупівлі QCBS-C2

Уряд України отримав від Міжнародного банку реконструкції та розвитку (далі – „МБРР”) позику на цілі реалізації проекту „Модернізація системи соціальної підтримки населення України” та має намір використати частину коштів цієї позики на консультаційні послуги з питань охоплення соціальними послугами отримувачів соціальної допомоги, яка надається з урахуванням доходу. 

З метою апробації нових підходів до соціальної підтримки найбільш вразливих верств населення Урядом прийнято постанову від 4 серпня 2021 року №817, якою затверджено Порядок апробації інтегрованої моделі надання соціальних послуг і деяких видів державних соціальних допомог, які відповідно до законодавства надаються залежно від сукупного доходу сім’ї (далі – Порядок апробації).

Консультаційні послуги (далі – „Послуги”) включають: 

Консультант має забезпечити ефективне впровадження апробації, її супроводження, підготувати за її результатами пропозиції щодо запровадження інтегрованої моделі в Україні та проекти нормативно-правових актів для внесення відповідних змін до законодавства.

Також для залучення до апробації більшої кількості отримувачів ДСД та сімей в СЖО, забезпечення досягнення мети апробації Консультант має забезпечити проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення, представників місцевої влади, органів місцевого самоврядування, громадськості, а також  навчання та тренінгів з питань проведення апробації для фахівців із соціальної роботи та спеціалістів підрозділів соціального захисту населення органів місцевого самоврядування.

Консультант надаватиме консультаційні послуги з врахуванням положень Порядку апробації, постанов КМУ від 01.06.2020 № 587, від 21.04.2021 №397.

Очікуваний період надання послуг – 23 місяці.

Детальне Технічне завдання на консультаційні послуги знаходиться у додатку до цього Запиту листів про зацікавленість.

Цим листом Міністерство соціальної політики України запрошує прийнятні консультаційні компанії (далі – „Консультанти”) висловити свою зацікавленість у наданні зазначених Послуг (українською або англійською мовою). Зацікавлені Консультанти мають надати інформацію, що підтверджує наявність у компанії досвіду та кваліфікації, необхідних для виконання вищезазначених Послуг. Критерії для включення компаній до короткого списку наступні:

Обов’язкові кваліфікаційні вимоги до Консультантів:

Бажані кваліфікаційні вимоги до Консультантів:

Зацікавлені консультанти мають звернути увагу на параграфи 3.14, 3.16 та 3.17 Розділу ІІІ Правил закупівель Світового банку для позичальників ФІП: Закупівлі в рамках фінансування інвестиційних проектів від липня 2016 р. зі змінами від листопада 2017 р. та серпня 2018 р. (далі – „Правила закупівель”), що визначають політику Світового банку щодо конфлікту інтересів.

Консультанти можуть об’єднуватися для підвищення рівня загальної кваліфікації, проте у такому випадку вони повинні чітко зазначити чи є таке об’єднання об’єднанням підприємств або ж субпідрядом. У разі об’єднання підприємств всі партнери такого об’єднання повинні спільно та поодинці нести відповідальність за виконання всього договору у разі його присудження.

Відбір консультантів здійснюватиметься згідно з процедурою відбору на основі якості та вартості (QCBS), визначеною у Правилах закупівель.

Зацікавлені консультанти можуть отримати додаткову інформацію за зазначеною нижче адресою з 10:00 до 18:00 окрім вихідних днів.

Висловлення зацікавленості слід направляти поштою, кур'єром або електронною поштою (сканована версія) за наведеною нижче адресою до 12:00(за місцевим часом)14 грудня 2021 року.

Міністерство соціальної політики України

                     вул. Еспланадна, 8/10

                     Київ, 01601, Україна

До уваги:      Лебедцова Бориса Борисовича, заступника Міністра соціальної політики України

Телефон:       + 38 (044) 289-30-66

Ел.пошта:     lebedtsov@msp.gov.ua 

копія:             o.m.novomodna@mlsp.gov.ua; mosp.klymenko@gmail.com; t.tenenika@msp.gov.ua 

Технічне завдання

Поділитися
Напишіть коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.
Обов'язкові поля позначені*

Популярні категорії

Останні новини

Прикордонники бригади «Помста» прибирають шкідників у лісах на Харківщині

Прочитайте повну статтю

За сьогодні команда Фонду державного майна України провела 3 приватизаційні аукціони на суму по...

Прочитайте повну статтю

До уваги користувачів Єдиної державної електронної cистеми управління галуззю рибного господарс...

Прочитайте повну статтю

«Пакунок Герою»: у Львові прикордонники провели акцію в підтримку побратимів

Прочитайте повну статтю

Прикордонники Мукачівського загону вибороли першість в обласній «Динаміаді»

Прочитайте повну статтю

Прикордонна бригада «Гарт» накриває вогнем позиції окупантів на Вовчанському напрямку

Прочитайте повну статтю

 Партію ноутбуків Apple виявили митники у рейсовому автобусі

Прочитайте повну статтю

У «Краківці» прикордонники виявили «передачу» на 3 млн гривень

Прочитайте повну статтю
Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь