Запрошення до подання цінових пропозицій №UMIP-G-1 на постачання товарів в рамках закупівлі «Закупівля комп’ютерної та офісної техніки для функціонування ГУПП»


Листопад 15
17:30 2021

Шановні панове,

Учасники торгів мають відповідати наступним кваліфікаційним вимогам:

– наявність не менше 3 (трьох) років досвіду з виробництва та/або продажу аналогічних товарів;

– успішне завершення/постачання не менше 1 (одного) аналогічного договору на суму не менше 15 тис. Євро.

Просимо Вас заповнити і належним чином підписати форму цінової пропозиції, наведену в Додатку 1, та повернути її разом з іншими документами, що вимагаються відповідно до цього Запрошення, поштою, кур’єром або електронною поштою за наступною адресою:

Міністерство розвитку громад та територій України

До уваги Пахолко Павла Володимировича, Керівника Групи управління та підтримки Програми розвитку муніципальної інфраструктури (далі – ГУПП)

Вулиця: Ділова, 24

Поверх/кімната: 6 поверх, кімната 603

Місто: Київ

Поштовий індекс: 03150

Країна: Україна

E-mail: p.pakholko@umip-pmsu.org копія anhelovol@minregion.gov.ua та o.kovbliuk@umip-pmsu.org

Ваша цінова пропозиція має бути викладена українською мовою, кожна сторінка пронумерована і підписана. До складу цінової пропозиції мають входити наступні документи:

– лист з ціновою пропозицією, підготовлений за формою, що знаходиться в Додатку 1, включаючи заповнену згідно з наведеними інструкціями таблицю «Ціни та графік постачання»;

– зобов’язання щодо доброчесності (додаток до форми цінової пропозиції);

– лист-згода на обробку, використання, поширення та доступ до персональних даних учасника для забезпечення участі у процедурі закупівлі, цивільно-правових та господарських відносинах, підготовлений за формою, що знаходиться в Додатку 3 нижче;

– копія Статуту учасника (або іншого установчого документу, що визначає правовий статус учасника);

– документ(и), що підтверджують повноваження особи підписувати цінову пропозицію та завіряти копії усіх документів від імені учасника (копія наказу про призначення або довіреність, оформлена згідно з вимогами чинного законодавства України).

Відсутність одного або кількох з вищеперерахованих документів може бути причиною відхилення Вашої цінової пропозиції.

Зважаючи на відсутність інших джерел фінансування закупівлі, окрім коштів позики ЄІБ, цінові пропозиції/рахунки-фактури для оплати за постачання товарів, робіт та послуг підлягають оплаті за мінусом ПДВ, тобто витрати на оплату ПДВ не відшкодовуються. Для уникнення непорозумінь, відповідні документи на оплату повинні бути представлені без ПДВ, тобто не враховуючи цей податок.

Під час оцінювання пропозицій Покупець визначить оцінену вартість для кожної цінової пропозиції шляхом виправлення усіх арифметичних помилок наступним чином:

Якщо постачальник відмовиться прийняти виправлення арифметичних помилок, його цінова пропозиція буде відхилена.

Якщо учасник не надає роз’яснення з приводу своєї цінової пропозиції до тієї дати та до того часу, які зазначені у запиті на роз’яснення від Покупця, його пропозиція може бути відхилена.

Подані цінові пропозиції мають залишатись дійсними протягом не менше сорока п’яти (45) днів після кінцевого терміну подання, вказаного в пункті 11 цього Запрошення.

Покупець укладе Договір з тим учасником, цінова пропозиція якого (a) включатиме всі Товари відповідно до розділу «Специфікації» Додатку 1 «Цінова пропозиція»; і (b) матиме найнижчу оцінену вартість.

7.1 Незважаючи на інформацію, викладену в попередньому параграфі, Покупець залишає за собою право прийняти або відхилити будь-яку пропозицію або анулювати процес торгів і відхилити всі пропозиції у будь-який час до укладення Договору.

7.2 Учасник, пропозиція якого приймається, буде повідомлений Покупцем про укладення Договору до дати закінчення терміну дії цінової пропозиції.

7.3 Форму Договору, що підписується між Покупцем та Постачальником, наведено у Додатку 2 і буде надіслано переможцю після присудження Договору.

– сто відсотків (100%) вартості доставлених Товарів буде сплачено Покупцем Постачальнику протягом сорока п’яти (45) календарних днів з дати їх поставки Покупцю на підставі видаткової накладної та відповідного Акту приймання товарів, підписаних Сторонами, і рахунку Постачальника.

Постачальнику, зареєстрованому в Україні, який вказав ціну своєї пропозиції у валюті іншій, ніж українська гривня, оплата буде здійснена в українських гривнях за курсом Національного банку України, встановленим на дату підписання видаткової накладної.

Міністерство розвитку громад та територій України

До уваги Пахолко Павла Володимировича, Керівника Групи управління та підтримки Програми розвитку муніципальної інфраструктури (далі – ГУПП)

Вулиця: Ділова, 24

Поверх/кімната: 6-ий поверх, кімната 603

Місто: Київ

Поштовий індекс: 03150

Країна: Україна

E-mail: p.pakholko@umip-pmsu.org, копія anhelovol@minregion.gov.ua та o.kovbliuk@umip-pmsu.org

Запис Запрошення до подання цінових пропозицій №UMIP-G-1 на постачання товарів в рамках закупівлі «Закупівля комп’ютерної та офісної техніки для функціонування ГУПП» вперше з'явився Мінрегіон.

Поділитися
Напишіть коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.
Обов'язкові поля позначені*

Популярні категорії

Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь