Сенсація

Завершили роботи із розпушення покриття на ділянці Рава-Руська - Річки


Грудень 09
12:16 2021

Велике будівництво на автошляху Т-14-04 Червоноград – Рава-Руська стартувало влітку поточного року. Активні ремонтно-будівельні роботи проводили на ділянці Червоноград – Белз.

Однією з ділянок автомобільної дороги Т-14-04 із найбільш пошкодженим дорожнім покриттям донедавна був маршрут Рава-Руська – Річки. Покриття дороги тут було вкрай зношене, а швидкість автомобілів ледь сягала 30 км/год.

Відтак, ми завершили роботи із розпушення пошкодженого дорожнього покриття на цьому відтинку, завдяки чому забезпечили належний проїзд транспорту. Тепер для подолання ділянки Рава-Руська - Річки водії витрачають значно менше часу, ніж до ремонтних робіт.  

«Ремонт дороги Червоноград – Рава-Руська розпочали у липні поточного року в рамках реалізації інвестиційного проєкту “Розбудова прикордонної дорожньої інфраструктури на підходах до пунктів пропуску на українсько-польському кордоні”.  Капітального ремонту ця дорога не бачила кілька десятків років, а ділянка між населеними пунктами Рава-Руська та Річки була справжнім випробуванням для водіїв, оскільки зношене дорожнє покриття мало численні ушкодження, а подекуди вкрай глибокі вибоїни. Аби зменшити навантаження на автомобіль, водіям доводилося шукати альтернативу для об’їзду цієї дороги. Відповідно, ми прийняли рішення провести відповідні роботи для забезпечення тут належного проїзду транспорту», - зазначає керівник Служби автомобільних доріг у Львівській області Олег Береза.

Крім цього, на ділянці Червоноград – Белз провели такі роботи:

В рамках капітального ремонту цієї дороги ми повністю замінимо дорожній одяг, розширимо проїзну частину, облаштуємо дорожню інфраструктуру, проведемо ремонт усіх штучних споруд, в межах населених пунктів влаштуємо освітлення та проведемо заходи з безпеки дорожнього руху.

Окрім ремонту дороги Т-14-04 Червоноград – Рава-Руська в рамках проєкту «Розбудова прикордонної дорожньої інфраструктури на підходах до пунктів пропуску на українсько-польському кордоні» зараз маємо вже відремонтовану дорогу Т-14-20 Яворів – Грушів,а також проводимо ремонт доріг Т-14-01 КПП «Смільниця» - Старий Самбір та Т-14-18 Нижанковичі – Самбір – Дрогобич – Стрий.

Ремонтно-будівельні роботи виконує підрядна організація ТзОВ «Дрог-Буд».

Поділитися
Напишіть коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.
Обов'язкові поля позначені*

Популярні категорії

Останні новини

Підписано Меморандум про взаєморозуміння між Міністерством юстиції України та Міністерством юст...

Прочитайте повну статтю

Поліцейські під обстрілами евакуюють мешканців Курахового

Прочитайте повну статтю

МВС бере участь у двосторонній скринінговій зустрічі Україна - ЄС за розділом 24 «Правосуддя, с...

Прочитайте повну статтю

Поліцейські Литви передали Нацполіції мікроавтобуси

Прочитайте повну статтю

Члени ВКДКА не зможуть утримуватися під час голосування

Прочитайте повну статтю

Чотирьох суддів Київського апеляційного суду тимчасово відсторонено від здійснення правосуддя н...

Прочитайте повну статтю

На Дніпропетровщині відбувся вебінар з представниками територіальних громад області

Прочитайте повну статтю

Полтавщина: продовжуємо робочі зустрічі з метою документування засуджених

Прочитайте повну статтю
Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь