1 загиблий та 8 поранених під час обстрілів Херсонщини


Жовтень 20
12:17 2024

Минулої доби внаслідок ворожих влучань також були пошкоджені 8 приватних будинків, багатоповерхівка, приміщення навчального закладу, трактор, будівля котельні. 

У Херсонському районі під ворожим вогнем перебували обласний центр, Садове, Придніпровське, Антонівка, Білозерка, Комишани та Олександрівка. Також ворог поцілив по Саблуківці Бериславського району.

Вночі та вранці росіяни завдавали артилерійських обстрілів по Херсонському району. В результаті в Олександрівці були пошкоджені два приватні будинки, в Комишанах пошкоджень зазнали будівля місцевої школи та три приватних домоволодіння. 

А у прибережній частині Центрального району Херсона – багатоквартирний будинок та адміністративна будівля. У Дніпровському районі під атаку військових рф потрапила бригада працівників комунального підприємства. В результаті скиду вибухівки з дрону поранення отримали п’ять цивільних чоловіків віком 21, 42, 48, 53 та 58 років. Потерпілі отримали вибухові та черепно-мозкові травми та контузії легкого ступеню. Також вибухом був пошкоджений трактор підприємства.

Вдень ворог продовжив скидати боєприпаси з дронів у Дніпровському районі Херсона. В результаті вибуху отримав осколкові поранення та мінно-вибухову травму 60-річний цивільний чоловік, його госпіталізували. Також один із боєприпасів поцілив по медичному закладу. А в одному з приватних будинків після вибуху виникла пожежа. Її оперативно ліквідували працівники ДСНС.

До лікарні вчора самостійно звернулися двоє цивільних херсонців віком 30 та 39 років, які 18 жовтня отримали мінно-вибухові травми легкого ступеню після скиду боєприпасів із дронів у Дніпровському районі.

Опівдні росіяни завдали артудару по Білозерці. Ворожі снаряди поцілили по території приватного фермерського господарства. В результаті вибухів смертельні поранення отримав 33-річний охоронник. Також пошкоджень зазнав приватний будинок.

Антонівку та Саблуківку росіяни атакували дронами типу «FPV». В результаті в останньому населеному пункті був пошкоджений приватний будинок. А Садове впродовж дня росіяни обстрілювали з мінометів. Від ворожих вибухів постраждалих людей та пошкоджень будівель немає.

Загалом за фактами воєнних злочинів армії рф минулої доби слідчі поліції Херсонщини розпочали 14 кримінальних проваджень. Нині проводяться необхідні слідчі заходи для належного документування та розслідування злочинів.

Національна поліція України

Поділитися
Напишіть коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.
Обов'язкові поля позначені*

Популярні категорії

Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь