Донеччина: росіяни вбили дитину, загалом загинуло четверо людей


Жовтень 22
12:10 2024

Ворог зосередив вогонь на семи населених пунктах: містах Костянтинівка, Курахове, Мирноград, Сіверськ, селах Миколаївка, Новоукраїнка, Янтарне.

По Мирнограду росіяни вдарили двома бомбами «УМПБ Д-30СН» та дроном – вбили двох мирних жителів, ще двох - поранили. Руйнувань зазнали 15 багатоквартирних будинків, магазин і торговий павільйон.

На Курахове окупанти скинули два КАБи – одна людина загинула та одна зазнала травм, пошкоджено два багатоквартирних будинки та заклад освіти.

Новоукраїнку росія атакувала двома дронами – загинула дівчинка 14 років, ще одна цивільна особа поранена. Пошкоджено сільгосппідприємство та цивільний автомобіль.

У Янтарному внаслідок ворожого удару, за попередньою інформацією, є поранений, пошкоджено приватні будинки. Точна кількість постраждалих і руйнувань встановлюється.

Костянтинівку війська рф обстріляли зі ствольної артилерії – пошкодили приватну оселю та авто.

У Миколаївці через артобстріл зазнали пошкоджень чотири приватних будинки, заклад освіти, адмінбудівля та нежитлове приміщення.

Крім того, сьогодні близько 1:50 ворог скинув дві авіабомби на Покровськ – пошкоджено інфраструктуру, інформації про постраждалих наразі не надходило.

Поліцією та СБУ відкрито кримінальні провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Національна поліція України

Поділитися
Напишіть коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.
Обов'язкові поля позначені*

Популярні категорії

Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь