Геннадій Юдін: Поліцейський з великим серцем, який рятує життя


Жовтень 18
12:12 2024

47- річний майор поліції з Донеччини є старшим у групі евакуаційного екіпажу поліції «Білий янгол», яка зараз працює на Покровському напрямку. Разом зі своїм напарником Дмитром Соловієм він врятував понад 500 людей, більшість із яких були евакуйовані з Авдіївки, допоміг десяткам поранених цивільних та доставив понад 35 тонн гуманітарної допомоги.

Велике серце і мужність поліцейського 

Колеги описують Геннадія Юдіна як сміливу, добру, чесну та порядну людину. Однак сам поліцейський, який не раз ризикував життям заради порятунку інших, говорить про себе дуже скромно.

Його вчинки говорять самі за себе: щоденна евакуація людей під обстрілами, допомога пораненим і постраждалим, гуманітарна підтримка для тих, хто залишився на прифронтових територіях. Генадій разом з напарником провели сотні пекельних евакуацій людей, дітей та тварин. Однак найбільший приклад його великого серця – це рішення про усиновлення дитини після особистої трагедії.

Рішення усиновити дитину: благородний вчинок після трагедії

Разом із дружиною Геннадій прийняв рішення про усиновлення після втрати своєї молодшої доньки. Вони пройшли навчання в службі у справах дітей, стали на облік як патронатна сім’я і чекали на відповідь.

Цей вчинок поліцейського Юдіна свідчить про його щиру відданість людям та великодушність навіть у найважчі часи.

Нагорода за мужність від Президента України

За свою мужність та відвагу під час виконання службових обов'язків Геннадій Юдін був нагороджений орденом "За мужність" ІІІ ступеня. Нагороду йому особисто вручив Президент України Володимир Зеленський, визнаючи його героїчні зусилля.

Щоденна допомога тим, хто цього потребує

Евакуація мирних жителів із зони бойових дій, порятунок поранених під обстрілами та допомога найуразливішим групам населення – це лише частина важкої щоденної праці мужнього поліцейського Геннадія Юдіна та його команди. Кожен їхній виїзд – це ризик, але поліцейські продовжують свою роботу з однією метою – рятувати життя і наближати Перемогу.

Більше про надзвичайну мотивацію Геннадія Юдіна та його мужню працю дивіться у відео, підготованому Департаментом комунікації МВС України.

Департамент комунікації МВС  України

Поділитися
Напишіть коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.
Обов'язкові поля позначені*

Популярні категорії

Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь