Івано-Франківськ: працівників КП «Управляюча компанія «Комфортний Дім» навчали методам психосоціальної підтримки на робочому місці


Червень 10
12:02 2024

Завідувачка сектору з питань впровадження та реалізації програми психосоціальної підтримки Управління інспекційної діяльності в Івано-Франківській області  Південно-Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці  Стефанія Сендецька  провела семінар на КП «Управляюча компанія «Комфортний Дім

Спеціалістка Держпраці зазначила, що важливим аспектом ментального здоров’я  для працездатного населення є  психосоціальна підтримка на робочому місці, акцентувала увагу  на необхідності підтримувати один одного при будь-якій складній ситуації.

Під час заходу  зазначено, що ментальне та фізичне здоров’я разом із соціальним добробутом є важливими компонентами загального здоров’я людини; мовилося про необхідність  дотримуватися принципів етичної поведінки, конфіденційності, що дає можливість створити психологічно безпечне робоче середовище та підвищує продуктивність праці.

Фахівчиня Держпраці порушила питання мобінгу та дискримінації на робочому місці. Зазначила, що прояв мобінгу – це  приниження  працівника і знецінення його роботи як професіонала. Одночасно наголосила про  адміністративну відповідальність  винної особи за мобінг.

З керівником  КП «Управляюча компанія «Комфортний Дім»  обговорено  етапи запровадження психосоціальної підтримки на робочому місці, а також способи  уникнути синдрому професійного вигорання.  Стефанія Володимирівна  наголосила, що  підтримка керівника підприємства – ключ до успіху у втіленні політики  психосоціальної підтримки на робочому місці.

Більше інформаційних матеріалів з питань психосоціальної підтримки на робочому місці у воєнний та післявоєнний час можна отримати на інформаційному порталі Держпраці https://pratsia.in.ua/ilo/psykhosotsialna-pidtrymka-na-roboti.html

The post Івано-Франківськ: працівників КП «Управляюча компанія «Комфортний Дім» навчали методам психосоціальної підтримки на робочому місці first appeared on Державна служба України з питань праці.

Поділитися
Напишіть коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.
Обов'язкові поля позначені*

Популярні категорії

Останні новини

Екстремальна евакуація з Красногорівки: «Білі янголи» врятували трьох людей

Прочитайте повну статтю

Понад 700 тис. екз. молоді риб випущено у водойми країни від початку року

Прочитайте повну статтю

Японія продовжує підтримувати Україну: Держрибагентство отримало нову партію екскаваторів KOMAT...

Прочитайте повну статтю

Заступник Голови АРМА оглянув арештований актив у Запоріжжі

Прочитайте повну статтю

Підозрюваний у вбивстві Ірини Фаріон, ймовірно, готувався до скоєння інших злочинів

Прочитайте повну статтю

Українська делегація взяла участь у конференції з питань шкільної безпеки NASRO-2024

Прочитайте повну статтю

Уряд прийняв постанову про електронну інформаційну систему обліку канабісу

Прочитайте повну статтю

Нацполіція за участі Держлікслужби перекрила канал ввезення в Україну фальсифікованих ліків рос...

Прочитайте повну статтю
Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь