Євгеній Єнін розповів про посилені заходи безпеки під час 9 травня


Травень 09
12:51 2022

Перший заступник міністра внутрішніх справ України у прямому ефірі всеукраїнського телемарафону зазначив, що для російських любителів символічних дат цей день є відмінним. Війська рф, на жаль, можуть завдати ракетно-бомбових ударів по будь-якому місту нашої країни.

«Невтомно попереджаємо, що сьогодні потрібно вкрай уважно ставитися до сигналів повітряної тривоги. Краще годину почекати та зберегти життя», - наголосив Євгеній Єнін.Українські правоохоронці так само серйозно відносяться до символічних дат. Упродовж останніх декількох діб співробітники Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України перевірили причетність до співпраці з ворогом декількох десятків людей.

«За результатами перевірки підтвердилась інформація щодо 6 осіб, 4 з яких виявилися прихильниками «русского міра», які підтримують агресію росії проти України. Їх виявлено в Одеській, Івано-Франківській та Сумській областях. Під час огляду у телефонах громадян виявлено світлини об`єктів інфраструктури та адміністративних будівель правоохоронних органів. Наразі з затриманими працюють правоохоронці», - розповів перший заступник очільника МВС.

Також Євгеній Єнін наголосив, що ДСНС України щодня знешкоджує близько 1500 вибухонебезпечних предметів та обстежує сотні гектарів нашої землі, щоб їх виявити.

«Ви можете тільки уявити собі той обсяг роботи та кількість вибухонебезпечних предметів, які залишив після себе ворог, яким усіяна наша країна після широкомасштабного наступу рашистів. Саме тому закликаємо не нехтувати власною безпекою і утриматися від відвідування лісу в тих місцевостях, які були окуповані», - наголосив він.

Департамент комунікації МВС України 

Поділитися
Напишіть коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.
Обов'язкові поля позначені*

Популярні категорії

Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь