Сенсація

Керівництво Держмитслужби взяло участь у ІІ засіданні Спільного консультативного комітету Команди підтримки реформ Держмитслужби


Грудень 01
18:10 2021

29 листопада Олександр Щуцький, Перший заступник Голови Державної митної служби України, Владислав Суворов, заступник Голови Державної митної служби України та Олег Ніколайчук, Заступник Голови Державної митної служби України з питань цифрового розвитку взяли участь у ІІ засіданні Спільного консультативного комітету Команди підтримки реформ Держмитслужби.

Також участь взяли Ірина Кравченко, заступниця Директора ЄБРР в Україні, експерти Команди підтримки реформ Держмитслужби та інші учасники з боку ЄБРР, Представництва ЄС в Україні, EU4PFM, Офісу реформ Кабміну та Команди підтримки реформ Мінфіну.

Команда підтримки реформ Держмитслужби презентувала міжнародним партнерам з розвитку та, зокрема, головному бенефіціару - Державній митній службі, ключові результати та озвучила плани дій на наступний рік. 

Під час зустрічі Перший заступник Голови Держмитслужби, Олександр Щуцький, відзначив активну роботу Команди підтримки реформ у вдосконаленні комунікацій Держмитслужби. 

Заступник Голови Держмитслужби Владислав Суворов високо оцінив допомогу Команди в частині оновлення Додатку XV до Угоди про асоціацію України з ЄС та у напрямах впровадження NCTS, розробці технічного завдання до програмного комплексу “Митний аудит” тощо.

Олег Ніколайчук, заступник Голови Державної митної служби України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації, відзначив суттєву допомогу Команди підтримки реформ у частині координації розробки ІТ модулю, морського журналу пункту пропуску, запуску OpenData, NCTS, цифровізації Держмитслужби тощо.

Наприкінці засідання Марта Білас, директор Команди підтримки реформ Держмитслужби, подякувала всім за участь у засіданні, зокрема міжнародним партнерам за активну співпрацю, а Держмитслужбі за позитивну оцінку роботи Команди підтримки реформ.

Поділитися
Напишіть коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.
Обов'язкові поля позначені*

Популярні категорії

Останні новини

Рухаємось до членства у ЄС: як представникам громадянського суспільства долучитись до переговор...

Прочитайте повну статтю

Результати двосторонньої зустрічі України та Європейської Комісії з питань скринінгу Розділу 23...

Прочитайте повну статтю

МВС безбар’єрність: як людям із порушенням слуху та мовлення замовити послугу через сервіс «Єди...

Прочитайте повну статтю

Програма розвитку ООН тривалий час є надійним партнером МВС України, – Катерина Павліченко

Прочитайте повну статтю

Курсант ОДУВС – чемпіон світу з таїландського боксу серед молоді

Прочитайте повну статтю

До 20% вдалося збільшити врожайність с/г культур полтавській організації водокористувачів завдя...

Прочитайте повну статтю

Водойми України під пильним наглядом рибоохоронців

Прочитайте повну статтю

Про зміни вимог до перевезення наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів

Прочитайте повну статтю
Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь