Сенсація

Міграційники Хмельниччини примусово видворили громадянина Республіки Азербайджан із подальшою забороною в’їзду на територію України строком на 5 років


Грудень 06
18:03 2021

03 грудня у місті Хмельницькому під час проведення заходів щодо виявлення порушень міграційного законодавства працівниками Управління ДМС України в Хмельницькій області спільно з працівниками Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області виявлено громадянина Республіки Азербайджан, який перебуває на території України з порушенням міграційного законодавства, без документів, а також у якого відсутні підстави для перебування на території України.

В ході зазначених заходів було встановлено, що даний іноземець попередньо притягувався до кримінальної відповідальності за нанесення умисно легких тілесних ушкоджень, зокрема за ч. 1 ст. ч.125 Кримінального кодексу України. В ході здійснення перевірки також виявилось, що у 2019 році відносно даного іноземця було прийнято #рішення_щодо_примусового_повернення до країни походження, яке він не виконав.

Вищевказаного іноземця було притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.1 ст. 203 КУпАП, накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу у розмірі 3400 грн. 03 грудня 2021 року рішенням Хмельницького міськрайонного суду  Хмельницької області позов Управління ДМС України в Хмельницькій області про затримання громадянина Республіки Азербайджан з метою забезпечення примусового видворення задоволено.

Працівниками відділу організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення УДМС України в Хмельницькій області спільно з працівниками Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області забезпечено супровід та поміщено незаконного мігранта до Волинського пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають в Україні з подальшим видворенням його за межі держави.

Відповідно до ст.30 Закону України «Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства» порушнику міграційного законодавства заборонено в’їзд на територію України строком на 5 років.

Організація роботи по протидії нелегальній міграції залишається одним із пріоритетних напрямків діяльності ДМС України та знаходиться на постійному контролі керівництва Управління ДМС України в Хмельницькій області.

Управління ДМС у Хмельницькій області

Поділитися
Напишіть коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.
Обов'язкові поля позначені*

Популярні категорії

Останні новини

Правове регулювання обов’язків батьків щодо утримання дитини

Прочитайте повну статтю

Президент України Володимир Зеленський вручив державні нагороди Героям системи МВС

Прочитайте повну статтю

Віртуальний музей російської агресії: відбулась експертна зустріч про виклики масштабування

Прочитайте повну статтю

Представники Держлікслужби взяли участь у сьомій міжнародній зустрічі експертного кола PIC/S з...

Прочитайте повну статтю

Позапланові перевірки та інституційні аудити: яка між ними різниця та чи будуть у 2024/2025 н....

Прочитайте повну статтю

Протягом вересня міграційною службою на Сумщині оформлено більше 7 тисяч паспортних документів

Прочитайте повну статтю

Допомога для Захисників України

Прочитайте повну статтю

Київщина: роботу «гарячої лінії» оцінють позитивно

Прочитайте повну статтю
Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь