На Чернігівщині триває низка виробничих нарад з питань організації проведення кампанії з осінньої пероральної імунізації диких м'ясоїдних тварин проти сказу


Вересень 25
18:05 2024

Начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області Юрій Павлішен продовжує робочі поїздки та зустрічі по районах з питань підготовки до проведення пероральної імунізації диких м'ясоїдних тварин проти сказу. Чергова зустріч відбулася з працівниками Чернігівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області й Чернігівської районної державної лікарні ветеринарної медицини та її структурних підрозділів.

Під час виробничої наради з колективом було обговорено низку важливих на сьогодні питань, зокрема щодо епізоотичної ситуації на території регіону й організації проведення кампанії з осінньої пероральної імунізації диких м'ясоїдних тварин проти сказу відповідно до методичних рекомендацій та з урахуванням усіх ризиків під час дії воєнного стану.

Юрій Володимирович відмітив високий рівень інформаційно-роз’яснювальної роботи з підвищення обізнаності населення щодо боротьби зі сказом, зокрема в закладах освіти, та наголосив на продовженні активної співпраці з громадами з метою збереження епізоотичного благополуччя в області.

Окрім основних питань, Юрій Павлішен акцентував увагу на питаннях профілактики високопатогенного грипу птиці та африканської чуми свиней. У ході відкритого діалогу фахівці обмінялися думками щодо вирішення інших нагальних питань.

Наостанок очільник нагадав про персональну відповідальність за організацію роботи та дотримання методичних рекомендацій під час кампанії з пероральної імунізації диких м'ясоїдних тварин проти сказу.

Поділитися
Напишіть коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.
Обов'язкові поля позначені*

Популярні категорії

Останні новини

Ігор Клименко подякував Надзвичайному і Повноважному Послу Японії в Україні за підтримку та спі...

Прочитайте повну статтю

Алгоритм перереєстрації гуманітарних авто у сервісних центрах МВС

Прочитайте повну статтю

АРМА реалізувало ще 11 годинників медведчука на майже 3,3 млн гривень

Прочитайте повну статтю

Оголошуємо новий набір кандидатів на вакансії офіцерів Служби освітньої безпеки

Прочитайте повну статтю

З Костянтинівської та Іллінівської громад за місяць евакуйовано понад 1600 дітей

Прочитайте повну статтю

Курсанти-прикордонники познайомилися із роботою канадських кінологів

Прочитайте повну статтю

Удар КАБу по багатоповерхівці Харкова: з-під завалів дістали тіло ще однієї жертви

Прочитайте повну статтю

Ворог обстріляв Краматорськ, є постраждалі

Прочитайте повну статтю
Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь