Сенсація

Начальник УДМС Хмельниччини провів розширену семінар-нараду для працівників служби за участі представників поліції та правничої допомоги області


Жовтень 24
18:06 2024

24 жовтня в Міграційні службі області під керівництвом начальника Управління Олега Панькова, за участі першого заступника начальника Управління  Ростислава Семківа, заступника начальника Управління Володимира Майдана  відбулась семінар-нарада для керівників структурних та територіальних підрозділів служби.

До заходу були запрошені  начальник сектору запобігання корупції ГУНП області Сергій Фесун та заступник начальника Хмельницького відділу надання безоплатної правничої допомоги  Орися Підвальна.

У вступному слові очільник Управління проаналізував  результати діяльності служби за 9 місяців поточного року та окремо зупинився на важливих питаннях, які виникають у працівників служби під час надання адміністративних послуг населенню.

В свою чергу  Сергій Фесун довів до відома присутнім зміни до Закону України «Про запобігання корупції» та акцентував увагу на понятті корупційних правопорушень та видах відповідальності у разі їх вчинення.

В продовженні зустрічі Орися Підвальна поінформувала учасників про захист прав громадян при складанні адміністративних протоколів.

Семінар-нарада також супроводжувалась виступами керівників структурних підрозділів, які за допомогою відеоматеріалів провели аналіз та надали методичну допомогу по кожному напрямку діяльності.

По завершенні наради керівництвом Управління наголошено на дотриманні працівниками служби комунікаційного стандарту спілкування з громадянами, належному виконанні службових обов”язків під час надання адміністративних послуг громадянам, вдосконаленні професійних навичок, а також на системному вивченні нормативної бази та неухильному дотриманні антикорупційного законодавства.

Управління ДМС у Хмельницькій області

Поділитися
Напишіть коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.
Обов'язкові поля позначені*

Популярні категорії

Останні новини

Ігор Клименко: «Працюємо у Харкові. Основні акценти - підготовка до опалювального сезону та ймо...

Прочитайте повну статтю

Запрацювала ''гаряча лінія'' для агровиробників та громад, що зіштовхнулися з рейдерством чи ко...

Прочитайте повну статтю

Водойми Одещини та Сумщини поповнилися понад 3 млн рибин

Прочитайте повну статтю

Робоча зустріч з суб’єктами рибного господарства

Прочитайте повну статтю

Експертне обговорення: стан та перспективи розвитку секторів аквакультури і рибництва в умовах...

Прочитайте повну статтю

“Ведмедики у сосновому лісі” та “Кримський аромат”: частину колекції Картин медведчука оцінено...

Прочитайте повну статтю

Механізм ERA у $50 млрд створює прецедент. росія починає платити за злочини проти України: Серг...

Прочитайте повну статтю

Перший заступник Голови Верховної Ради України Олександр Корнієнко зустрівся з депутатом Парлам...

Прочитайте повну статтю
Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь