Наказ Міністерства юстиції України від 27.10. 2021 № 3802/5 «Про затвердження Типового положення про комісію з контролю за наявністю, станом та розшуком документів Національного архівного фонду»


Листопад 11
22:03 2021

Державна архівна служба України інформує, що затверджений наказ Міністерства юстиції України від 27.10.2021 № 3802/5 «Про затвердження Типового положення про комісію з контролю за наявністю, станом та розшуком документів Національного архівного фонду», зареєстрований у Міністерстві юстиції України 28.10.2021 року за № 1390/37012.

Наказ спрямований на нормативне врегулювання питань, пов’язаних з утворенням комісій з контролю за наявністю, станом та розшуком документів Національного архівного фонду (далі – Комісія) як постійно діючого консультативно-дорадчого органу державного архіву, ІА НБУВ у центральних та галузевих державних архівах, Державному архіві в Автономній Республіці Крим, державних архівах областей, міст Києва і Севастополя, Інституті архівознавства Національної бібліотеки України імені В.І. Вернадського. Типове положення про комісію з контролю за наявністю, станом та розшуком документів Національного архівного фонду визначає склад, завдання та порядок роботи Комісії.

Поділитися
Напишіть коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.
Обов'язкові поля позначені*

Популярні категорії

Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь